Gündemİlçe HaberleriSiyaset

İvrindi Projeleri Yerinde İncelendi

İvrindi Projeleri Yerinde İncelendi

İvrindi Projeleri Yerinde İncelendi. AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı İvrindi ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu.

İVRİNDİ PROJELERİ İNCELENDİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ile beraber ilçenin birçok noktasını ziyaret etti. İvrindi proje ve yatırımlarını yerinde görmek isteyen Milletvekili Subaşı bu sebeple İvrindi ilçesini ziyaret programına aldı. Subaşı’nın ziyaret programına eşlik eden İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz devam eden ve tamamlanan proje alanlarına yapılan ziyaretlerde, proje detaylarına yönelik bilgiler verdi.

KARAÇEPİŞ AVLAK GÖLETİ PROJESİ TANITILDI

Milletvekili Yavuz Subaşı’nın İvrindi ziyaret programı kapsamında ilk olarak  “Tut, Sev, Bırak”  modeli ele alınarak yapımına devam edilen Karaçepiş Avlak Gölet alanı ziyaret edildi. Ziyarette Belediye Başkanı Yusuf Cengiz tarafından projenin amacı ve detayları anlatıldı. Ayrıca Başkan Cengiz ilçede bilinçsiz balık avının önüne geçilmesi amacıyla kurulan Balıkçılık kooperatifi hakkında da bilgi verdi. Cengiz avlak göleti ile ilgili olarak, “İlerleyen süreçte çalışmaların hızlanacağı projelerimiz, tamamlandığında balık sevdalılarının uğrak noktası haline gelerek ilçemize çok güzel kazanımlar sağlayacak ”dedi. Karaçepiş ziyaretine Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Serkan Akça’da eşlik etti.

OTEL ALANI VE TESİSLER ZİYARET EDİLDİ

Proje alanlarında incelemelerde bulunmak için yola çıkan Milletvekili Subaşı ve İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ilçeye gelen misafirlerin ağırlanması amacıyla çalışmaların başladığı Otel ve Çok Amaçlı Salon inşaatında yürütülen çalışmaları yerinde incelediler. Otel projesi incelmesinin akabinde perdah, şap, sıva kumu, beton çakılı ve dolgu malzemesi üretiminin yapıldığı belediyeye ait Kum Ocağı Tesisi’ni ziyaret ederek işleyiş ile ilgili yetkililerden bilgiler aldılar.

ÜRETEN KADINLARA KOLAYLIKLAR DİLEDİLER

AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ziyaret programı kapsamında BALMEK merkezinde üretim yapan kadınlarla görüştüler. BALMEK Sorumlusu Melda Nur Küçükçakır’dan üretim faaliyetlerine yönelik bilgi aldılar. Milletvekili Subaşı halı tezgahı başında dokuma yapan kadınlara kolaylıklar diledi.

AYDENİZ ET’E ZİYARET

BALMEK ziyaretinin ardından bölgenin en modern tesisi olarak kurulan Aydeniz Et Entegre Tesisi ziyaret edildi. Başkan Cengiz ziyarette tesisle ilgili olarak, “İlçe genelinde yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde uğrama şansı bulduğumuz tesisimizde çalışmalar bitmiş. Yarın ilk kesimin yapılacağı müjdesini de aldık, ayrı bir mutlu olduk. Tarım ve hayvancılık ile geçinen güzel ilçemizin üretken halkına çok büyük kolaylık sağlayacak ve değer katacak bu değerli yatırımı kazandıran Yusuf-Mustafa Yalçın kardeşlere teşekkür ediyorum. En büyük gayretlerimizden biri de kültürel mirasımızı gelecek nesile aktarmak ve yöremizdeki değerlerin tanınılabilirliğini arttırmak. ”dedi.

  “SALGIN BİTSİN OKULLAR AÇILSIN”

Ziyaret programında son durak Okullar Bölgesi Kampüs Alanında yer alan Nurettin Çarmıklı Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Anadolu İmamhatip Lisesi oldu. Milletvekili Subaşı ve Yusuf Cengiz okul ziyareti sırasında kovid-19 pandemisinin bir an önce sona ermesini ve okulların eski neşeli öğrencilerle dolu hallerine geri dönmesini dilediklerini söylediler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu