Gündemİlçe HaberleriSpor

İvrindi Sahalarında Sona Gelindi

İvrindi Sahalarında Sona Gelindi

 

İvrindi Sahalarında Sona Gelindi. İvrindi İlçesi’ne bağlı Karaçepiş ve Yürekli mahallelerinde yapımı süren halı sahalarda sona gelindi.

SON İŞLEM İLE HİZMETE AÇILIYORLAR

İvrindi İlçesi’ne bağlı Karaçepiş ve Yürekli mahallelerinde yapımı süren halı sahalarda sona gelindi. İlçe gençleri ve sporseverlerin yararlanması için mahallelere kazandırılan halı sahaların bir an önce hizmete açılması için aralıksız çalışan ekiplerin çabaları sonuçsuz kalmadı. Kısa sürede birçok aşaması tamamlanan halı sahaların üst file montajları yapılması ile hizmete açılması bekleniyor.

İVRİNDİ HALKINI SAĞLIK VE SPORLA GEÇEN GÜNLER BEKLİYOR

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz 2021 yılının ilk günlerinde neredeyse hazır hale gelen halı sahalarla ilgili olarak hızlıca tamamlanmasına dair verilen sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Kovid-19 salgını sürecinde sağlıklı yaşam için sporun önemine dikkat çeken Yusuf Cengiz ilerleyen günlerde tedbirlere uyarak salgının üstesinden gelineceğine olan inancını dile getirdi. Başkan Cengiz İvrindi halkını sağlık ve sporla geçecek günlerin beklediğini ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu