Gündemİlçe Haberleri

İvrindi Yöresel Lezzetlerinin Tanıtımı Ele Alındı

İvrindi Yöresel Lezzetlerinin Tanıtımı Ele Alındı

 

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk ve Balıkesir Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kıralan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’i ziyaret etti.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Ali Aşuk ve Balıkesir Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kıralan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette İvrindi kelle peynirine coğrafi işaret alınması konusu ele alındı.
Görüşmede et ve süt ürünleri başta olmak üzere İvrindi’nin yöresel lezzetlerini tanıtmak adına yapılacak girişimler ile ilgili de değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaret ve yapılan değerlendirmelerle ilgili olarak İlçe Belediye Başkanı Cengiz,  “İvrindimizin meşhur lezzetlerini tanıtmak daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla neler yapabiliriz bunları görüştük. İlerleyen günlerde bu konuyla ilgili neler yapabiliriz diye yaptığımız değerlendirmelerimizin İlçemize fayda sağlayacağına inanıyorum. Yapılan nazik ziyaret için teşekkür ederim ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu