Gündemİlçe Haberleri

İvrindi’de 10 Fabrika ile İstihdam Artıyor

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, ilçeye yapılacak olan projelerin müjdesini verdi. İvrindi'de hayata geçirilecek olan projeler ile 2 binden fazla kişiye istihdam sağlanacak.

İvrindi’de 10 Fabrika ile İstihdam Artıyor

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, ilçeye yapılacak olan projelerin müjdesini verdi. İvrindi’de hayata geçirilecek olan projeler ile 2 binden fazla kişiye istihdam sağlanacak. Mahalli İdareler Genel Seçimlerine günler kala İlçe Belediye Başkan Adayları çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İvrindi’ye yapılacak olan projelerin, ilçenin ekonomi ve işsizlik oranlarını düşüreceği bekleniyor. Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, İvrindi’ye 10 adet fabrika kurulacağının müjdesini verdi. 100.000 m2 alan içerisinde hayata geçirilecek olan fabrikaların 2000-2500 kişiye istihdam sağlayacağı ifade edildi.

İvrindi Belediyesi Fabrika Alanları projesi ile İvrindi’nin artık göç eden değil, göç alan bir ilçe statüsüne kavuşacağını belirten Başkan Cengiz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Uzun uğraşlar sonucu hayata geçirdiğimiz projemizde, 100.000 m2 alan içerisinde 10 adet fabrika yapılacak. Sensörlü klozet kapağı üretilmesi için satışı gerçekleşen ilk fabrika alanı ve toplamda 10 adet fabrika kurulmasını hedeflediğimiz projemiz sayesinde bölgemizden 2000-2500 kişiye istihdam sağlayacağız. İlçemizin gelişimi ve refahı için büyük bir adım olan projemiz şehrimize ve bölgemize şimdiden hayırlı olsun.

Haber: Bülten

OSB Yolu 3. Etap Mayıs sonunda hizmete açılacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu