İlçe HaberleriGündem

İVRİNDİ’DE BEYAZ MASA HİZMETE BAŞLADI

İvrindi Belediyesi Beyaz Masa birimi hizmete başladı. Bu sistemle vatandaşların sorunlarına anında ve hızlı çözüm üretilmesi hedeflendi.

Belediyenin girişinde kurulan hizmet bürosunda göreve başlayan Beyaz Masa personeli vatandaşın sorunlarını çözme noktasında belediye ile vatandaş arasında köprü görevini üstlenecek. Vatandaşlar şikâyetlerini yüz yüze görüşebileceği gibi 444 21 10 sabit numara hattını arayarak ya da e-mail göndererek dilek ve şikâyetlerini bildirebilecekler.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ İVRİNDİ’DE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

İvrindi Belediyesi içerisinde modern bir hizmet bürosu kurduklarını vurgulayan Belediye Başkanı Yusuf CENGİZ, “Sistemimizi kurduk. Beyaz Masa vatandaşa hizmet etmeye hazır. İvrindi Belediyesi’ne herhangi bir talebi olan vatandaşımız Beyaz Masa’yı arayarak her türlü taleplerini dilek ve isteklerini belediyemize iletebilirler. Beyaz Masa engelli, yaşlı herhangi bir vatandaşımızın sorununu çözmek adına olabilecek ney varsa her şeyi yapacak. Sosyal faaliyetler çok önem veren bir belediyeyiz. Sosyal belediyeciliği İvrindi’de ayağa kaldırmak istiyoruz. Başvuru numaramız ise 444 21 10’dur. Sorunu olan bütün vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz. Beyaz Masa belediye ile vatandaş arasında köprü görevi görecek. Kurulan hizmet bürosu birçok görevi çözmeyi hedefliyor. İvrindililer şikâyet ve temennilerini her türlü sorununu bizlere iletebilirler. Bu şekilde vatandaş belediyeyi denetleme fırsatı buluyor.” dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu