İlçe HaberleriDünyadan HaberlerGündem

İVRİNDİ’DE ÇİFTÇİLER GÜNÜ

İvrindi Ziraat Odası, 14 Mayıs dünya çiftçiler gününü kutladı. İvrindi Ziraat Odası Başkanı Hasan Hüseyin Koyun, çiftçiler gününde çiftçilerle buluştu. Ziraat Odası tarafından gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye girenlere ödüller verildi.

14 Mayıs dünya çiftçiler günü İvrindi odası önünde yapılan törenle kutlandı. Çiftçiler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen çiftçi günü kutlaması büyük ilgi gördü. İvrindi Ziraat Odası Başkanı Hasan Hüseyin Koyun yaptığı konuşmada, ‘ülkemizin ve insanlığın beslenmesinde çiftçilerimiz çok büyük bir öneme sahiptir’ dedi. İvrindi Ziraat Odası tarafından yapılan törene İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar ve çiftçiler katıldı. Ziraat Odası Başkanı Hasan Hüseyin Koyun, önceki gün yapılan etkinliklerde anneler gününü de kutladı.

Tüm annelerimizin anneler gününü de kutluyorum’ dedi. Başkan Koyun tüm emekçi çiftçilere seslendi ve daha iyi daha çok verim alınarak yapılan üretim günlerini görmek ümidini taşıdığını belirterek yarışmada derece alan öğrencilere de hediyeler takdim etti. Etkinlikte çiftçiler günü konulu, 7 Eylül İlkokulu öğrencilerinden şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi, öğrencilerin halk oyunları gösterileri ile tören sona erdi. Katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. Fatma Kara’nın haberidir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu