Gündemİlçe Haberleri

İVRİNDİ’DE COVİD-19 DEĞERLENDİRMELERİ YAPILDI

İvrindi Belediyesi Covid-19 tedbirleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak ihtiyaç görülen yeni tedbirleri ekliyor ve denetimleri arttırarak sürdürüyor.

 

PAZARCI ESNAF İLE DURUM DEĞERLENDİRİLDİ

 

İvrindi Belediyesi Covid-19 tedbirleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak ihtiyaç görülen yeni tedbirleri ekliyor ve denetimleri arttırarak sürdürüyor. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz Covid-19 salgınının yayılımını önlemek amacı ile ilçe merkezinde ve Korucu Mahalle’sinde kurulan pazar alanında alınacak tedbirler ve gerçekleştirilecek yeni düzenleme çalışmaları hakkında pazar esnafı ile istişarelerde bulundu.

 

 

“YAYILIMI ENGELLEMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ ”

 

 

Başkan Cengiz istişareler sonrası bir açıklamada bulundu. Cengiz açıklamasında, “İlçemizde yaşanan pozitif vaka artışını alacağımız ortak tedbirler ile minimize edeceğiz. Bizler tedbirimizi üst seviyede tutarak salgın yayılımını engellemek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kıymetli hemşerilerim; sizler de maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle riayet edip, temastan kaçarak alacağımız tedbirlere öncülük edebilirsiniz. Salgını birlikte alacağımız tedbirler ile aşacağız. ”dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu