Gündemİlçe Haberleri

İVRİNDİ’de COVİD-19 DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Koronavirüs ile mücadele kapsamında İvrindi İlçe Merkezi’nde esnaf ve iş yerleri ile birlikte vatandaşlara maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirildi.

 

Koronavirüs ile mücadele kapsamında İvrindi İlçe Merkezi’nde esnaf ve iş yerleri ile birlikte vatandaşlara maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen Denetimlere İlçe Kaymakamı Fatma Turhan Keser, Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve beraberindeki ekip katıldı.
Covid-19 denetimleri kapsamında ilçe merkezinde esnaf ve işyerlerini ziyaret eden heyet, vatandaşları bilinçli hareket etmeye, yayılımın önüne geçmek için temastan kaçınmaya ve mümkün olduğunca iş harici mecbur kalmadıkça evden çıkmamaya özen göstermeye davet etti.

 

“DAHA FAZLA TEDBİR ALMALIYIZ “

 

İlçede tedbirlerimiz alarak bu virüsün yayılımını önleyeceğiz diyen Başkan Cengiz “ Son bir aydır vaka artışı yaşayan ilçelerden biriyiz. Bunda ilçemize dışardan gelen misafirlerin, ilçemizden toplu merasim alanlarına katılan hemşehrilerimizin payı oldukça yüksek. İlçe genelimizde ilçe hıfzıssıhha kurulu kararınca karantinaya alınan bölgelerimiz bulunuyor. Bu sayının daha da artmaması, önüne geçilmesi ve olası bir üzücü sonuç ile karşılaşılmaması için tedbirleri olduğundan fazla almamız gerekiyor.
Hava şartlarının da virüsün yayılımına müsait olduğu zaman dilimindeyiz.
Virüsün, İlçemizde de olumsuz etkileri sürdüğü bilincine vararak tedbirimizi Maske, Sosyal Mesafe, Kişisel Hijyen kurallarına titizlikle uyarak alalım. Toplu alanlardan uzak durarak teması minimize edelim.
Hiç bir virüs alacağımız tedbirlerden güçlü değil. Salgını birlikte alacağımız tedbirler ile aşacağız” mesajını verdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu