GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

İvrindi’de Engelliler Haftası Resim Sergisi

İvrindi’de Engelliler Haftası Resim Sergisi

 

Gazi Mehmet Azman Çavuş Özel Eğitim Meslek ve Uygulama Okulu tarafından Dünya Engelliler Haftası kutlamaları kapsamında program gerçekleşti.

 

EL SANATLARI SERGİSİNDE KURDELE KESİMİ

Programda saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, Gazi Mehmet Azman Çavuş Özel Eğitim Meslek ve Uygulama Okulu Müdürü Rıdvan Dursun TEK’in günün anlam önemini belirten konuşmasıyla devam etti.  Öğrenci şiirlerinin ardından ney dinletisi ile devam eden program öğrenciler tarafından düzenlenen müzik dinletisi ile sona erdi. Programın ardından, öğrenci çalışmalarından oluşan Görsel Sanatlar ve El Sanatları Sergisi Kurdele kesimine geçildi.

‘’TABLO EŞSİZ BİR GÜZELLİK OLUŞTURMAKTA’’

Kurdele kesiminin ardından Görsel Sanatlar Öğretmeni Fatma Burgaç’ın öğrencisi ile birlikte hazırladığı resim, İvrindi Kaymakamına takdim edildi. Yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kürkcü; ” Öğretmen ve öğrencilerin bir yıl boyunca hazırlık yaptığı çalışmalardan oluşan kompozisyon karşısında ortaya çıkan tablo eşsiz bir güzellik oluşturmaktadır.” Dedi.

KATILIMCILAR VE YEMEK İKRAMI

Görsel Sanatlar ve El Sanatları Sergisini gezen İvrindi İlçe Kaymakamı, çalışmaları tek tek inceledi ve yapım aşaması hakkında öğrenci ve öğretmenlerden bilgi aldı, akabinde yemek ikramına geçildi. Gerçekleştirilen programa; İvrindi İlçe Kaymakamı Mevlana Kürkcü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel ve diğer daire amirleri ve okul idarecileri katıldı. Haber: Muhammed Can Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu