Gündemİlçe Haberleri

İvrindi’de Konteynerler İlaçlanıyor

İvrindi’de Konteynerler İlaçlanıyor

İvrindi Belediyesi İlaçlama Ekipleri, ilçe genelinde bulunan tüm çöp konteynerlerinde, yazın sıcak havanın oluşturabileceği sinek, kötü koku ve kirli görüntüden arındırmak için köpüklü ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları yürütüyorlar.

Kurban Bayramı’nın ardından kesilen kurban artıklarının da atılma ihtimalinden sonra oluşabilecek kötü koku ve sinek oluşumu için hummalı bir çalışma başlattılar.

ÖZEL EKİP KURULDU

İlçe genelinde bulunan tüm çöp konteynerlerini en kısa sürede ilaçlamayı hedeflediklerini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Cengiz “ Bayramdan sonraki ilk mesai günümüzde bu çalışmalarımızda adımımızı attık. Özellikle kurban Bayramı sonrası gelebilecek sinek oluşumu ve kötü koku şikayetlerini hesaba katarak özel ilaçlama ekibi kurduk. İlk olarak merkezden başlattığımız çalışmalarımızı tüm kırsal mahallelerimizde en kısa sürede yaymayı hedefliyoruz. Gerektiği taktirde ilgili birim müdürlüğümüz ile kontak kurarak takviye ekip kurabiliriz.”

SİNEK İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DA ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Mayıs ayından bu yana sinek ilaçlama çalışmalarının da aralıksız sürdüğünü ifade eden Başkan Cengiz “ Her yıl üstüne koyarak devam ettiğimiz program var. Her geçen zaman diliminde minimum şikayet maksimum hizmet anlayışı ile ekip sayımızı arttırarak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bir önceki yıllara nazaran sinek oluşumu şikayetleri yarı yarıya düştü. İlçe genelinde 24 saat aralıksız  ilaçlama yapıyoruz. Bu konuda emek veren tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu