GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

İVRİNDİ’DE MÜZİK ŞÖLENİ

İvrindi Belediyesi tarafından İvrindi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıl dönümü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinliklerin sonunda Gökçeyazı Mahallesi’nde ünlü sanatçı Hamiyet ve Balıkesirli sanatçı Tamer Öztoprak sahne aldı.

İvrindi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıl dönümü nedeniyle ilçede etkinlikler düzenlendi. Resmi törenin ardından İvrindi ile simgeleşen Rahvan At yarışları yapıldı. Yarışların ardından İvrindi’de Halk Konseri yapıldı. İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar’ın girişimleriyle Gökçeyazı Mahallesi’nde Ünlü Sanatçı Hamiyet ve Balıkesirli Sanatçı Tamer Öztoprak sahne aldı. İvrindililere müzik şöleni yaşatan Hamiyet ve Tamer Öztoprak, İvrindi’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıl dönümünü kutladılar.

BAYTAR ‘’HER ZAMAN BEKLİYORUZ’’

Ünlü Sanatçılar Hamiyet ve Tamer Öztoprak’ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, ‘’Türkiye’nin sevdiği ve şarkılarıyla gönüllerde yer edinen Hamiyet ve Balıkesir’imizin gururu, sanatçımız Tamer Öztoprak’ı İvrindi ilçemizde misafir etmekten mutluluk duyduk. İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıl dönümü nedeniyle yaptığımız bu etkinliklerimize teşrif ederek bizleri mutlu eden sanatçılarımıza kapılarımız her zaman açık’’ ifadelerini kullandı.

HALKTAN YOĞUN İLGİ

Gökçeyazı Mahallesi’ndeki konsere yoğun ilgi gösteren İvrindililer, Tamer Öztoprak ve Hamiyet’in seslendirdiği şarkılara hep beraber eşlik ettiler. 7’den 70’e pek çok vatandaşa müzik şöleni yaşatan Hamiyet, İvrindi’yi çok sevdiğini ve bundan sonra da seve seve geleceğini dile getirirken, Tamer Öztoprak, konser sonrasında vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. İvrindi Belediye Başkanı Recai Baytar, günün anlam ve önemi için sanatçılar Hamiyet ve Tamer Öztoprak’a plaket takdime etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu