Gündemİlçe Haberleri

İvrindi’de Pazar Günleri Değiştirildi

İvrindi’de Pazar Günleri Değiştirildi

İvrindi’de Pazar Günleri Değiştirildi. İvrindi İlçesi’nde kurulan Cumartesi ve Pazar günleri hizmet veren meyve sebze pazarlarının Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri kurulması kararı alındı.

HAFTASONU KISITLAMARINA GÖRE DÜZENLENDİ

İvrindi İlçesi’nde Cumartesi ve Pazar günleri vatandaşların alışverişlerini yaptığı meyve sebze pazarlarının günleri değiştirildi. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in açıklaması ile belirtilen gün değişikliğine göre ilçe pazarların artık Pazartesi, Çarşamba ve Perşembe günleri vatandaşlara hizmet vereceği belirtildi. Covid-19 salgını ile mücadelede yeni alınan kısıtlamalar ve tedbirler kapsamında pazar günlerinde yapılan değişiklikler ve alınan karar ile ilgili olarak İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz açıklamada bulunuldu.

“ALIŞVERİŞ YAPARKEN TEMASI MİNİMUMA İNDİRELİM”

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz tarafından yapılan açıklamada, “Alınan yeni tedbirler ile birlikte ilçe genelinde kurulan pazarlarda halkımızın temel ihtiyaçlarını karşılaması için değişikliğe gidildi. Cumartesi gerçekleştirilen İvrindi Pazarımız Pazartesi ve Çarşamba günlerine, Pazar gerçekleştirilen Korucu Pazarımız Perşembe gününe, yine Cumartesi gerçekleştirilen hayvan Pazarımız ise Çarşamba gününe alınmıştır. Pazar ihtiyaçlarımızı karşılarken teması minimuma indirerek alışveriş yapmayı, maske, mesafe ve temizlik kurallarında hassas davranmayı ihmal etmeyelim.” denildi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu