Gündemİlçe Haberleri

İvrindi’de Projeler Hayat Buluyor

İvrindi’de Projeler Hayat Buluyor

 

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İlçe’de tamamlanan projelerin açılışı ve gerçekleştirilecek temel atma törenleri için vatandaşları Atatrük Meydanı’na davet etti.

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz İlçe’de tamamlanan projelerin açılışı ve gerçekleştirilecek temel atma törenleri için İvrindi Atatürk Meydanı’nda töreni gerçekleştirileceğini belirtti. Büyükşehir Belediyesi ile ortak yürütülen projelerin açılışı için düzenlenecek törenin Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştirileceği açıklandı.

 

“Büyüme ve Gelişme İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz”

Yarın 14.30’da düzenlenecek olan açılış törenine tüm vatandaşları davet ettiğini duyuran İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz konuyla ilgili olarak, “İlçemize hizmet ediyor, büyümesi ve gelişmesi için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İvrindi Belediyesi  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hizmete açtığımız ve ilerleyen süreçte faaliyete geçecek yerler için düzenlediğimiz törene tüm vatandaşlarımız davetlidir.” dedi.

 

Birçok projenin açılışı ve temel atma töreni gerçekleştirilecek

Açılışı yapılarak faaliyete geçecek ve temel atma töreni gerçekleştirilecek projeler şunlar:

Otel, Çok Amaçlı Salon ( Çalışma Ofisleri, Kafeterya), İtfaiye Hizmet Binası, İvrindi Belediyesi Kum Ocağı, İvrindi Belediyesi Taş Ocağı, İvrindi Belediyesi Karaçepiş Göleti Avlak Alanı, İvrindi Çoban ve Kuzu Anıtı, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Millet Bahçesi, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İlçe geneli 4 Yeni Park ile İvrindi Belediyesi 4 Park Revizyonu, 40 km Kırsal Mahalle Sathi Kaplama, 10 km mahalle yolu sıcak asfalt, 2 Halı Saha Açılışı, 2 Halı Saha Temel Atma, 2 Halı Saha Projelendirme, Maharetli Eller Yöresel Ürün Pazarı, 4 Mahalleye 4 Yeni Aşevi Temel Atma, 3 Mahalleye Gençlik Odası’nın Temel Atma töreni.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu