Gündemİlçe Haberleri

İvrindi’de Salgınla Mücadeleye Yönelik Denetimler Sürüyor

İvrindi’de Salgınla Mücadeleye Yönelik Denetimler Sürüyor

 

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, “Pandemi devam ediyor ve henüz hayat henüz normale dönmedi. Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için tedbiri elden bırakmıyoruz. ”dedi.

“HAYAT HENÜZ NORMALE DÖNMEDİ”

İvrindi ilçe merkezinde kurulan meyve sebze pazarında kovid-19 denetimleri sürüyor. İvrindi belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in talimatı ile ilçede kurulan her pazar zabıta ekipleri ve güvenlik güçleri tarafından hassasiyetle denetleniyor. İlçenin bazı kısal mahallelerinde karantina uygulamalarının başlatılmasınınkovid-19 salgının etkilerini hala görünür kıldığını söyleyen Başkan Cengiz özellikle Pazar alanlarında bulaş riskine geçit verilmemesi için özenle çalışıldığını dile getirdi. İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, “Pandemi devam ediyor ve henüz hayat henüz normale dönmedi. Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için tedbiri elden bırakmıyoruz. ”dedi.

KOVİD-19 TEDBİRLERİ DENETLENDİ

Bu kapsamda belediye zabıta personelleri ve emniyet ekipleri ilçe merkezinde kurulan pazarda haftalık denetimlerini gerçekleştirdiler. Maske mesafe kontrollerini sağlayan ekipler, pazarcı esnafların ve vatandaşların alana girişlerinde HES Kodu sorgularını yaparak ateş ölçümlerini de gerçekleştirdiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu