GündemEğitimİlçe Haberleri

İvrindi’de Yüz Yüze Eğitim Öncesi Kontroller Başladı

İvrindi’de Yüz Yüze Eğitim Öncesi Kontroller Başladı

İvrindi Kaymakamı Fatma Turhan Keser ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel birçok kademede yüz yüze eğitime başlanması beklenen 1 Mart tarihi öncesi okullarda tedbirlerin kontrolü ve ihtiyaçların tespiti için ziyaretlerine başladı.

TEDBİRLERİ KONTROL ETTİLER

İvrindi Kaymakamı Fatma Turhan Keser beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel ile birlikte Sefa Giray Ortaokulu’nu ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette Kaymakam Keser ve Müdür Yücel 1 Mart’ta birçok öğrencinin yüz yüze eğitime başlaması beklenirken eğitim süreci öncesi okullarda alınan kovid-19 tedbirlerinin kontrolü için incelemelerde bulundular.

OKUL İHTİYAÇLARI HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan kararlar doğrultusunda başlaması planlanan yüz yüze eğitim de Kaymakam Keser öğrencilerin ve öğretmenlerin sağlığı için tedbirlere uyumun çok önemli olduğuna dikkat çekti.  Sefa Giray Ortaokulu öğretmenleri ve okul yönetimi ile bir toplantı düzenleyen İvrindi Kaymakamı Fatma Turhan Keser ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yücel eğitim öncesi okulda alınacak kovid-19 önlemleri ve okulun diğer ihtiyaçları hakkında bilgi aldılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu