Gündemİlçe Haberleri

İVRİNDİ’NİN MAHARETLİ ELLERİ SERİ MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI

İvrindi Maharetli Eller üretimlerine evlerinde çalışarak da devam ediyor

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz önderliğinde kurulan Halk Eğitim ve BALMEK işbirliği ile faaliyetlerini yürüten İvrindi Maharetli Eller Yaşam Merkezi kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı olduğu İvrindi’de hem sosyal ve kültürel, hem de hizmet anlamında güzel işlere imza atan Başkan Cengiz, dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de önüne geçilmek amacı ile çalışmaların dört koldan sürdüğü koronavirüs salgını sebebiyle ihtiyaç haline gelen MASKE imalatı için İlçesinde Maharetli Eller Yaşam Merkezi’nde üretimlere başladı.

Üretimlerin salgın dolayısıyla kursiyerlerin evlerde sürdürdüğünü belirten Cengiz; “ İvrindi Belediyesi Maharetli Eller Yaşam Merkezi ve BALMEK işbirliği ile koronavirüs salgını sebebi ile vatandaşlarımız ve sağlık kuruluşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla maske üretimine hijyenik ortamlarda başladık. Halkımızın sağlığını korumasına fayda sağlamak için 10 bin maske dağıtımını en kısa sürede tamamlayacağız. Talep olması halinde daha fazla üretim gerçekleştirebiliriz, İvrindi Belediyesi ve Maharetli Eller Yaşam Merkezi olarak o güce sahibiz. Üreten kadınlarımız her zaman farkındalık yaratarak hareket ediyorlar” mesajını verdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu