Gündemİlçe Haberleri

İVRİNDİ’YE DOĞALGAZ MÜJDESİ

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, AKSA Doğal gaz Bölge yetkilileri Murat Deniz ve Samet Demirarslan ile bir araya geldi. Yapılan ziyarette ilçeye çekilecek doğalgaz hattı görüşüldü.

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz memleketine doğal gaz hattını bir an önce getirmek için verdiği mücadeleyi kazanmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Başkan Cengiz’in makamında İvrindi’ye getirilecek doğal gaz hattı için son detayların konuşulduğu bir görüşme gerçekleştirildi. İvrindi’yi farklı boyutlara taşımak, göç veren değil göç alan ilçe haline getirmek, stratejik olarak bulunduğu konumu çok iyi değerlendirmek istediğini söyleyen Başkan Cengiz bu noktada girişimleri sıklaştırdığını belirtti. AKSA Doğal gaz Bölge yetkilileri Murat Deniz ve Samet Demirarslan ile makamında bir araya gelip, doğalgaz hattının çekilmesini öngördükleri harita üzerinde yoğunlaştılar.

“MEMLEKETİMİZE HİZMET AŞKIYLA DOLUYUZ”

Yapılan görüşme ile ilgili konuşan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ” İvrindi olarak doğal gaz hattının ilçemizde yer alması adına girişimlerimizi sonuçlandırma aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Seçim sürecinde açıkladığımız projelerimizden bir tanesi de doğal gaz hattını ilçemize, vatandaşlarımıza en yakın sürede kazandırmaktı. Bu netice de hedeflerimize ulaşmak üzereyiz. İlçemize kavuşturacağımız doğal gaz hattımız haritada belirttiğimiz noktalar öncelikli olmak üzere zaman içerisinde ilçe merkezimizin tamamına yayılarak devam edecek. Çözüm odaklı çalışmaya devam edeceğiz. Eksikliklerimizin neler olduğunu tespit ederek çalışıyoruz. Gelecek yıllarda çok farklı bir İvrindi görme ve tanıtma hayali ile bu koltuğa oturduk. Koltuk sevdası değil memleketimize hizmet aşkı ile var olduğumuz için yerimizde duramıyoruz. Memleketimize hizmet bizim boynumuzun borcu, kazanan İvrindi olacak ”. dedi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu