GündemSiyasetTürkiye Gündemi

İYİ Parti Balıkesir’de Seçim Güvenliğini Konuştu

İYİ Parti Balıkesir’de Seçim Güvenliğini Konuştu

 

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Ankara Milletvekili Şenol Sunat’ın başkanlığında seçim güvenliği konuşuldu. İYİ Parti seçim toplantısı Altıeylül Belediyesi’ne bağlı ALGEM binası içindeki brifing salonunda yaptı.

 

Dsc 0477

 

Ural “Gerekirse Sandıkların Üzerine Yatacağız”

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural toplantı öncesi “Gerekirse sandıkların üzerinde yatacağız. Doğru tutanaklar doğru yerlere ulaşana kadar çalışacağız. Bu iş 24 saatlik bir çalıma değil aylar öncesinden sandık, sandık çalışacağız.” Dedi .Ardından İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı, Ankara Milletvekili Şenol Sunat konuştu. Sunat, “Önümüzdeki seçim ülkemizin ve milletimizin geleceği için hayati önem taşıyor” ifadelerini kullanan Sunat, “İktidarı hedefleyen bir siyasi partinin Seçim İşleri Başkanlığı olarak seçmen listeleri üzerinde kapsamlı incelemeler yapıyor, sağlıklı bir seçmen listesiyle seçimlere girebilmek için aylardır çalışıyoruz” dedi.

İl ve İlçelerde Seçim Koordinasyon Merkezleri

Sunat ayrıca, “İtirazları yapacak, partimizi temsil edecek il ilçe seçim kurulu üye ve temsilcilerimizin eğitimlerini veriyoruz. Okul sorumlularımızın, sandık kurulu üyelerimizin ve müşahitlerimizin atamalarını bugünden gerçekleştiriyoruz. İl ve ilçelerde seçim koordinasyon merkezlerini oluşturuyoruz. Seçime kadar ve seçim günü kullanacağımız İRİS – İYİ Parti Raporlama ve İletişim Sistemi hazır. Seçim günü sandık sonuçlarını sistemimize yükleyecek ekiplerimizi oluşturuyor ve eğitiyoruz. Bütün bu çalışmaları seçime tek başımıza girecekmiş gibi yapıyor, ayrıca 6’lı masadaki siyasi partilerle de koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyor “şeklinde konuştu.

“Oy Namustur”

Sunat oy namustur diyerek, “Vatandaşlarımızın sandığa atacağı her oy, seçime katılan siyasi partilerin güvencesi altındadır. İYİ Parti olarak her türlü tedbiri alıyoruz. Erken, baskın veya her türlü yapılacak seçime hazırız. Bunu için vatandaşlarımızın tek bir oyunun zayi olmasına müsaade etmeyeceğiz”dedi. Haber: Yoldaş Kocaer

 

Dsc 0458

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu