GündemSiyasetSpor

İYİ PARTİ “BALKES DEĞERİMİZ”

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı nedim Tuna ve Yönetim Kurulu Üyeleri Balıkesirspor Başkanı Kadir Dağlı’yı ziyaret ettiler. Başkan Tuna, “Spor siyaset üstüdür. Balıkesirspor ise bizim değerimiz” dedi.

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Altıeylül İlçe Başkanı Özlem Ural, İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Selim Filiz ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Metin Özpınar, Balıkesirspor’u ziyaret ettiler. Yapılan ziyarette İyi Partililer kombine bilet alarak Balıkesirspor’a destek oldular. Yapılan ziyaretle ilgili konuşan Balıkesirspor Kulüp Başkanı Kadir Dağlı, “İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, yardımcıları ve il yönetimi ile Altıeylül İlçe Başkanı Özlem Ural, Karesi İlçe Başkanı Selim Filiz ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Metin Özpınar kulübümüze ziyarette bulundular. Ziyarete çiçek ve çikolata ile gelmek yerine kulübümüze destek amaçlı kombine bilet almayı tercih eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Tuna “Her Türlü Katkıya Hazırız”

Balıkesirspor’a verilecek her katkıya hazır olduklarını söyleyen İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Nedim Tuna, “Balıkesir İyi Parti İl Başkanlığı olarak, Altıeylül ve Karesi İlçe Başkanlarımızın da katılımıyla Balıkesir Spor Kulübümüze ziyarette bulunduk. Başkanımıza siyaset üstü ortak değerimiz Balıkesirsporumuzun başarısı için her türlü katkıya hazır olduğumuzu belirttik” ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu