Gündemİlçe HaberleriSiyaset

“İYİ PARTİ BİR PROJE PARTİSİDİR”

AK parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Burhaniye ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adayı Av. Adil Çelik beraberinde, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Burhaniye Ak Parti İlçe Başkanı Onur Bedir ve yönetimi, Kadın ve Gençlik kolları Başkanları ve yönetimleri ile seçim çalışmaları kapsamında Burhaniye İlçesini ziyaret etti.

“15 TEMMUZ’DA HAİNLERİ GÖRDÜK”

Yapılan ziyaretler esnasında Kızıklı ve Dutluca Mahallelerinde birer konuşma yapan Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, görevinin sona ermesinden dolayı bu bir nöbet değişimi diyerek, Karşımızdaki partiler maalesef PKK’ya destek veren partilerden oluştu. CHP’nin içinde şehidimize rahmet dilemeyen birçok insan var.  İyi Parti başkalarına güdümlü büyük bir proje partisidir. Acaba biz Recep Tayyip Erdoğan’ın ayağına nasıl çelme atarız, bu ülkede 15 Temmuz’da fetöcü hainlerin yapamadığını biz nasıl yaparız, bu ülkeyi Amerika, İngiltere, Fransa’nın desteğiyle ülkenin iyi gidişatını nasıl durdururuz diye milletimizin kafasını bulandırmaya yönelik ifadelerine bizim insanımız asla prim vermezler.”dedi.

DURMAK YOK İLERİ…

“Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini sizlerin oyları ile getireceğiz ve ülkemizi daha ileriye taşıyacağız. Bu ekip AK Parti’de var. Bizim partimizden başka bu ülkeye sahip çıkacak başka bir parti yok. Bizim huzur ve istikrara ihtiyacımız var. Bizler sizleri seviyoruz, Allah yeter ki bizleri ayırmasın, bu ülkenin kötülüğüne çalışanları bu mübarek Ramazan gününde Allah fırsat vermesin. Şimdi pırıl pırıl milletvekili adayımız var, kendisine hiçbir leke bulaşmamıştır. Tertemiz, en küçük defosu olmayan, AK Partimize en layıkıyla yakışan arkadaşlarımızdan biridir. Biz görevimizi kendisine devrediyoruz. Sizlerin desteğiyle arkadaşımızı inşallah sesiniz olmak üzere meclisimize göndereceğiz. Balıkesir’imize çok hizmetler ettik. Bizler milletvekili olmazsak bile partimize sahip çıkmaya devam edeceğiz, elbirliği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Ali Osman Ata

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu