GündemSiyaset

İYİ Parti Gündemi Değerlendirdi

İYİ Parti Gündemi Değerlendirdi

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı, il Başkanı Özlem URAL liderliğinde  ülke ve Balıkesir gündemini değerlendirmek üzere 20 İlçe Başkanı ve Balıkesir Teşkilatı ile GÖNEN’de bir araya geldi.

Gönen İlçe Başkanı Fedai COŞKUN’un davetiyle saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Özlem URAL’ın konuşması ile devam eden programda, İl Başkanlığı’nın GÖNEN ilçesi için hazırlamış olduğu sürpriz video büyük beğeni aldı.

Birlikte yenilen öğlen yemeğinden sonra, il ve ilçe yönetimleri bir araya geldi ve Balıkesir için önemli olan konuları gözden geçirerek birlik beraberlik mesajı verdiler. İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem URAL bu toplantıların her ay başka bir ilçede yapılacağını ve Genel Başkan Meral AKŞENER’in ‘her hafta en az 3 ilçede program yapın’ talimatını yerine getirerek İYİ Partinin Balıkesir’de ve ülke genelinde büyük bir yükseliş  içinde olduğunun altını çizdi.

Göreve geldiği günden buyana sahaya inen ve vatandaşın nabzını tutan Özlem URAL, yürütmekte olduğu özverili çalışmaların meyvelerini toplamaya başlamış gözüküyor. İYİ Parti Genel Merkezi tarafından yapılan araştırmanın sonucuna göre, İYİ Parti, Balıkesir’de son seçimlerde %14’lerde olan oy oranını, %22 seviyelerine çekmiş durumda. Gönen’de yapılan çalışmada ‘Bu dükkana giren ilk siyasi partisiniz, buraya kadar geliyorlar, yan dükkana giriyorlar ama kadın olduğumuz için halimizi bile sormadan geçip gidiyorlar. ARTIK TAMAM’ diyen bir esnaf ile karşılaşılmış olması, saha çalışmalarında Özlem URAL’ın ne kadar doğru yolda olduğunu gözler önüne serdi.

Balıkesir’de gidilmedik köy, dokunmadık insan bırakmamayı hedefleyen Özlem URAL, ‘kim olduğuna ve siyasi görüşüne bakmadan tüm insanlarımızı dinlemeye, anlamaya ve aktarılan tüm sorunları not almaya çalışıyor. Vatandaşımızın sorunları o kadar çok ki artık paspasın altına süpürülemiyor. Vatandaşımızın ilgi ve alakası bizi çok mutlu ediyor, fakat  anlatılanları dinlerken de yüreğimiz acıyor. İfadelerini dile getiren Özlem URAL Cennet ülkemizin, yirmi yılda  geldiği noktanın sonunda , biz gelene kadar Allah’a emanet olun, biz gelene kadar dayanın’ demek zorunda kaldığını da ifade etti.

İl Başkanı Özlem URAL, İYİ Parti teşkilatının, Gönen’de yapmış olduğu etkinliğe katılıma nezaketi gösteren Gönen Belediye Başkanı Sn. İbrahim PALAZ’a da ayrıca teşekkür etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu