Gündemİlçe HaberleriSiyaset

İYİ Parti ‘’Huzur İçin Artık İyilik Vaktidir’’

İYİ Parti ‘’Huzur İçin Artık İyilik Vaktidir’’

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem URAL ve yönetimi, Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı, Gül İMREK’in çocuklar yararına düzenlediği sabah kahvaltısına katıldı.İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Uralyazılı basın açıklaması yaptı.

‘’EŞİT VE ADİL BİR YÖNETİM VADEDİYORUZ’’

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem URAL: “Biz bu çocuklar için ‘Kanatsız Meleklerimiz’ tanımını yapıyoruz. Tüm meleklerimiz için, kadınlarımız için, gençlerimiz için, unutulmuş, kaybolmuş, terkedilmişler için Genel Başkanımız Meral Akşener’in örnek aldığı, Ömer’in Yolu için, özlemini çektiğimiz Türkiye için, durmadan, yılmadan, çalışacağız Allah’tan korkmayanlara inat, bizden önce yapılan tüm hatalardan ders alarak, güçlü ve emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda, toplumun her kesimini kucaklayarak, eşit ve adil bir yönetim vadediyoruz’’ dedi.

‘’İYİ İNSANLARA İHTİYACIMIZ VAR’’

Ural : ‘’ Biz tüm bireylerimize baktığımız da karşımızda ‘İNSAN’ı görüyoruz. İNSAN ki Allah’ın yeryüzündeki temsilcisidir. Üzerinden yaklaşık 500 yıl geçmiş olmasına rağmen ülkemizin içinde bulunduğu zamanlar için halen geçerliliğini korumakta olan bu sözdeki İYİ insanlara ihtiyacımız var’’ dedi.

URAL’DAN GÜL İMREK’E TEŞEKKÜR

Ural ifadesinde şu şekilde  konuştu: ‘İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural’ında katıldığı, Balıkesir Tabip Odası’nın Ali Hikmet Paşa Meydanı’nda Emek Bizim Söz Bizim sloganı ile düzenlediği basın açıklamasında;

Ural: “Yaşamını insanlığın hizmetine adayacağına yemin etmiş ve ayrıca bu yeminlerine sadık olduklarını, tüm dünyayı etkisi altına almış olan pandemi sürecinde hepimizin yakından şahit olduğu değerli hekimlerimiz;

Çalışma koşullarının bozukluğu, insani çalışma sürelerine sahip olamamaları, mesleki bağımsızlıklarının karşısındaki engeller, bilimsel destek ihtiyaçları ve bir türlü engellenemeyen şiddet sorunlarının yanında bir de geçim derdine düşürülmesi ile bir açıklama yapmak zorunda kalmışlar.

İyi Parti yönetimi ve Özlem Ural,  tabiplerin ve ayrıca tüm sağlık çalışanlarının haklarının gerçekten ödenemeyeceğini vurguladı.

HUZUR İÇİN ARTIK İYİL VAKTİDİR

Türk Tabipler Birliği’nin yapmış olduğu açıklamada, yoksulluk sınırının 9.500 TL olması, Temmuz ayı enflasyon oranlarının ise %19’lara yaklaşmasına (Temmuz 2021 TÜRK-İŞ araştırması) rağmen kamu görevlileri ve memur emeklilerine verilen zammın %8,45’te kalması hepimizi ilgilendirmesinin yanında ülkemizin içinde bulunduğu derin ekonomik krizi de gözler önüne sermektedir. Ülkemizi yöneten zihniyet ise insanımızın elindeki telefona, evindeki buzdolabına, altındaki arabaya kafayı takarak bizlerle dalga geçmeye devam etmektedir. Adalet için, Güven için, Refah için, ayrıca Huzur için artık İYİ’lik vaktidir.”  dedi.

İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural, kırsal mahalle ve köyleri ziyaret etti. Türkali ve Çayırhisar Mahallesi ziyaretlerinden şu başlıkları paylaştı ;

Ne doydukları, ne kandıkları var,  Bizi diri diri gömdüler, Lütfen anlatın, sanayiciye yapılan %48 doğal gaz zammı, hanelere yansıyacak. Öyle sandıkları gibi evlere zam yapılmadı diye düşünmesinler, Uzman erbaşların yıllardır çözülemeyen sorunlarını İYİ’lerin sahiplenmesini istiyoruz,   Bireysel çekişmelerden uzak durun, ayrıca milletin umutlarını yıkmayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu