İYİ Parti sözcüsü Zorlu: Başkanımızın toplantıya katılmasını bekliyoruz

İYİ Parti sözcüsü Zorlu: Başkanımızın toplantıya katılmasını bekliyoruz
İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Zorlu, “Başkanımızın toplantıya katılmasını bekliyor ve umut ediyoruz” dedi
İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etmesinin ardından açıklama yaptı. .
Meral Akşener’in Millet İttifakı toplantısına katılıp katılmayacağına ilişkin sorulara cevap veren Zorlu “13. Cumhurbaşkanı’nın belirlenmesi süreci, 2 Mart’taki toplantının ardından Genel Başkanımız, daha önce mutabık kaldığımız uzlaşma, istişare ve halkın tercihi konularındaki ilkesel çerçeve ile bir müzakere sürecini yürütmüş, bu noktaya gelinmiştir.