Gündemİlçe HaberleriSiyaset

İYİ Parti Teşkilatı’ndan Sındırgı’ya Ziyaret

İYİ Parti Teşkilatı’ndan Sındırgı’ya Ziyaret

 

İYİ Parti Teşkilatı’ndan Sındırgı’ya Ziyaret. İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural Sındırgı İlçesi’ne ziyarette bulundu.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, “Kamuoyunda Kocahan projesi ile ilgili peşin hüküm vermeden, fikrimize ve bilgimize başvurması dolayısıyla kendilerini tebrik ediyorum ”dedi.

SINDIRGI BELEDİYESİ’NE ZİYARET

İyi Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural önceki gün Susurluk ziyaretinin ardından Sındırgı İlçesi’ne ziyarette bulundu. İlçe belediye başkanları ile bir araya gelen Özlem Ural hem teşkilat hem de ilçe belediyelerinin çalışmaları ile ilgili görüşmeler sağlamaya devam ediyor. Bu görüşmeler kapsamında Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ı makamında ziyaret eden parti İl Başkanı Özlem Ural son günlerde gündeme gelen Kocahan projesi ile ilgili Ekrem Yavaş’tan bilgi aldı.

BAŞKAN YAVAŞ’TAN URAL’A TEŞEKKÜR

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İyi Parti Balıkesir il Başkanı Özlem Ural, Sındırgı İlce başkanımız Nuh Nabi Çifçi ve yönetim kurulu ile Kocahan Projesi ile ilgili bilgi almak üzere ziyaretimize geldi.Kamuoyunda Kocahan projesi ile ilgili peşin hüküm vermeden, fikrimize ve bilgimize başvurması dolayısıyla kendilerini tebrik ediyorum. Ziyaretleri için de kendisine ve beraberindekilere teşekkür ediyorum. ” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu