GündemSiyaset

İYİ Parti’den Birlik Beraberlik Mesajı

İYİ Parti’den Birlik Beraberlik Mesajı

İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural önderliğinde Balıkesir  İYİ Parti Sındırgı İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Yemek programın öncesinde ilçe başkanlığı  ile başlayıp, Pazar ve esnaf ziyaretleri, Esnaf odası  Başkanı  Hail Güner  ile görüşüldükten sonra  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ;” Biz koltuklarda oturmak için değil, ayakkabılarımızı eskitmek için yola çıktıklarını belirten İl Başkanı Ural, “ sıkılmadık el çalmadık kapı girilmedik gönül bırakmamacasına dediği  günlerinin heyecanı ile bugün gelmiş olduğumuz nokta, çok büyük bir anlam taşımaktadır. Çünkü durmamak üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar. “dedi.

“Ziyaretlerimiz Sürecek”

İYİ Parti Balıkesir Kurucu İl Başkanı Nedim Tuna’ya, Susurluk Belediye Başkanı  Nurettin Güney’e,25.Dönem Balıkesir Milletvekili Prof.Dr.Recep Çetin Hocamıza saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz diyen Ural konuşmasında İYİ Parti İlçe Başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine bir teşekkür konuşması yaptı.Ural şöyle dedi: “İyi Parti’nin yükselişini hiçbir gücün durduramayacağını, halkımızdan aldığımız  emiri  Başımız ve  Gözümüzün üzerinde tutacağının sözünü veriyoruz. İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığı olarak ilçelerde Sivil Toplum Kuruluşları,Çarşı,Sanayi,Pazarcı Esnafı ziyaretlerinmiz devam edecek. Her zaman ve her yerde vatandaşların yanında olarak yaşanan sıkıntıları gündeme getirip çözüme kavuşturulması için birlik ve beraberlik içinde çalışmak şart. Çünkü Birlikten kuvvet doğar.Balıkesir İYİ olacak,Türkiye İYİ olacak”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu