GündemSiyasetTürkiye Gündemi

İYİ Parti’den Cahit Özkan Hakkında Suç Duyurusu

İYİ Parti’den Cahit Özkan Hakkında Suç Duyurusu

İYİ Parti, AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan hakkında “İYİ Parti’yi FETÖ kurdu” sözleri nedeniyle suç duyurunda bulundular. AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan’ın “İYİ Parti’yi FETÖ kurdu” şeklindeki sözleri yargıya taşındı. İYİ Parti Balıkesir İl Başkanı Özlem Ural ve beraberindeki partililer AHP meydanında bir basın açıklaması yaptı. Ardından Balıkesir Adliyesi önünde açıklamayı yineleyerek, ayrıca suç duyurusunda bulundular.

Ural “Hangi Fetö?”

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, “Başta Genel Başkanımız olmak üzere, ülkemizi soktukları bu çıkmazdan kurtarma yolunda canla başla çalışan tüm İYİ’lerin, engellenemez yükselişini gizlemek için çakma anketler yetmemiş” dedi. Duysunlar ve dinleyenler karar versin kim fetöcü kim değil? Diye sordu ve MHP’yi dizayn edemeyen fetö ayrıca İYİ Partiyi kurdurmuş muş güya … Hangi fetö ?Siyasi kanadının araştırılmasına izin vermediğiniz fetömü ? şeklinde konuştu.

“Bu iddiaya  Kargalarda Güler mi ?”

Fetö’yü besleyen, büyüten ve sonunda 15 Temmuz Kalkışmasına neden olan, senin de grup başkan vekili olduğun siyasi parti, halkımızdan özür dilemedi mi ? Aynı fetöden bahsediyoruz değilmi siyen İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, “ İYİ parti, bu ülkeyi sen ve ayrıca senin gibi lerden kurtarabilmek için vatanseverlerin kurduğu bir siyasi partidir önce bunu ayrıca o kalın kafana sok. Bu iddiaya kargalar da güler mi acaba? Diyerek iddiaları yalanladı. İYİ Parti hakkında, iddiaları destekleyecek en ufak bir delil kırıntısı olsaydı, ayrıca ne olurdu kararı milletimiz versin”dedi.

“Kurulan Her Kelime Milletimizin Feryadı”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in fetöden gelen suflelerle konuşma iddiasına ilişkin İYİ Parti İl Başkanı Ural, “Genel başkanımız promter kullanmıyor. Sayın Genel Başkanımız halkın içinde ve ayrıca sufleyi milletinden alıyor. Meral Akşener’in kurduğu her kelime, ayrıca Anadolu’nun bağrından kopan milletimizin feryadıdır. Seni önce lafının nereye gittiği konusunda bir uyandıralım ayrıca sonra sen de twitterdan istifanı yazıp ortalardan kaybolmayasın ”dedi.

Ural “İki Sorum Var”

İYİ Parti tarafından sunulan “fetönün siyasi ayağının araştırılması” Meclis önergesi” ni içinde bulunduğunuz ittifak vekillerinin reddetmesinin nedeni neydi ? Burada maksadınız bizi mi, kendinizi mi korumaktı?Yine siz bay zat-ı muhterem, fetö denen terör örgütü tarafından, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne, kumpas Davası olarak bilinen, BALYOZ Davasının neden en azılı savunucularından biri oldunuz? Şu an bulunduğunuz koltuğu hak etmek için mi yaptınız bunu?2011 yılında, ayrıca bıyıksızken cemaat terör örgütü değildir ki, bugün bıyıklıyken fetö terör örgütüdür. Acaba sakal bıraksa neler söyleyecek bu zat ?Son bir soru daha sormak istiyoruz, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçu” ve ayrıca “Kur’an ayetleri ile makara” yapmayı kimlerden öğrendiniz?

Sürekli aynı şeyi yaparak farklı netice elde etmek çabanız artık sonuç vermiyor, vazgeçin bu fetö taktiklerinden. Siz İYİ’ leri kötüleyerek, kendinizi aklamaya çalışıyorsunuz; bilimsel açıklamasını da yapalım. Yüce Türk Milleti. Takdir sizindir diyor ve tüm teşkilatlarımızla birlikte, bu zattan şikayetçi olmak için ayrıca Cumhuriyet Baş Savcılığına suç duyurusunda bulunuyoruz.Kamuoyuna duyurulur.”Haber&Foto:M.Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu