GündemSiyaset

İYİ Parti’den Esnaf ve Halk Buluşması

İYİ Parti’den Esnaf ve Halk Buluşması

İYİ Parti İl Başkanlığı, Gömeç’teydi. İlçe Yönetim ve Meclis Üyeleri ile birlikte Gömeç Esnafları, pazar yeri esnaf ve halkla buluşma gerçekleştirdi.

İl Başkanı Özlem Ural, Gömeç İlçe Başkanı Şener Şen, Büyük Şehir Belediye Meclis Üyesi Ali Yıldız ve Gömeç Meclis Üyesi Halil İbrahim Pelivan, İl ve İlçe Yönetimleri ile beraber esnafa Genel Başkanları Meral Akşener’in selamını götürdü, ulaştırmak istedikleri konuları ve temennilerini not aldılar. Halkın ve Esnafın en büyük sıkıntısı ekonomi, eğitim ( özellikle LGS ), tarımın ve hayvancılığın desteklenmemesi, musilaj yüzünden balıkçılar pandeminin üzerine devam eden dertlerini de dile getirdiler.

Whatsapp Image 2021 06 15 At 19.44.33 2

“Gömeç Halkı Ziyaretlerden Memnun”

Görüşmeler sırasında ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirenler“ Siz bizi unutmadınız, Allah ‘ta sizi unutmasın, birileri bizi kurtarsın, daha güçlü olun, hiç umut kalmadı, üniversite bitirsek bile işsiz kalacağız dedi. Bir amcamız kadınlara hitap etti “ sizi temsil eden bir kadın var toplanın orada, ayrıca Türkiye’ de siyaseti yerinden oynatırsınız” dedi.Ziyaret Programı İlçe Başkanlığının yemek programı ile son buldu. İlçe BaşkanıŞener ŞEN “Başkanımıza, Meclis Üyelerimize ve ilçe Yöneticilerimize misafirperverliklerine tekrar çok teşekkür ediyoruz. “ Yemin Bayrak Üstüne “ düsturu ile çıktığımız bu yolda sıkılmadık el, ayrıca girilmedik gönül, dinlemedik dert kalmayıncaya kadar halkımızla birlikte olacağız. Halkımıza Sözümüz var. Yolumuz yüce önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Yolu, İyilik Yolu.Herşey İyi Oluncaya Kadar yollarda ve halkımızlayız. Sadece seçimlerde oy istemek için değil, ayrıca sıkıntılarını yerinde tespit etmek için yanlarındayız.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu