GündemSiyaset

İYİ Parti’den SMA’lı Hastalara Destek Çağrısı

İYİ Parti’den SMA’lı Hastalara Destek Çağrısı

 

Balıkesir’in Karesi İlçesi’ne bağlı Kamçılı Köyü’nde yaşayan Aysima’nın hastalığı annesi tarafından 25 günlükken hareketsizliğinden şüphelenince ortaya çıkmış ve hastaneye kaldırılması ile minik bebeğe SMA Tip 1 Tanısı konulmuştu. Konuyla ilgili İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural’a ulaşan aile destek istedi.

 

Seferberlikle İyi İnsan Dayanışması

Öte yandan sadece Aysima Bebeğimiz adına değil tüm SMA’lı bebeklerimiz adına, bu konuya dikkatleri çekmek istiyoruz. SMA TİP1 tanısı konmuş bebeklerimizin aileleri tek başına maddi ve manevi altından kalkması çok zor bir sürece giriyorlar. Ailelerin çocuklarını yaşatmak için çaba ve özverileri gerçekten inanılmaz. Bu zorlu süreçte bir de altından kalkmak zorunda oldukları tedavi masraflarının toplanması süreci var. Biz birlik ve beraberliği güçlü olan bir milletiz, inanıyoruz ki bu zorlu süreci hep beraber Aysima Bebeğimiz için seferberlik ilan ederek, iyi insanların dayanışmasıyla atlatacağız ”dedi.

 

Whatsapp Image 2022 07 01 At 09.53.27 4

 

Aysima’ya Umut Ol Çağrısı

İYİ Parti İl Başkanı Ural sma hastaları için umut olma çağrısında bulundu. Ural “Lütfen mutlaka birileri yardım eder diye düşünmeyin çünkü o birisi sizsiniz. Bir not daha az kişiden çok para değil, çok kişiden az para ile bu işin altından kalkmamız gerekiyor. Haydi Balıkesir Aysima’ya nefes olmaya çağrılıyorsunuz, çünkü bu bebekler zamanla yarışıyor, lütfen geç kalmayın “ şeklinde oldu. Bu çocuklarımız için canla başla emek veren herkesten Allah razı olsun. Bu bayram harçlıkları Aysima Bebeğimize de ulaştırmayı da unutmayalım” dedi.

Destek Verenlere Teşekkür Edildi

Ural ayrıca “ Aysima Bebeğimiz’in tedavi masrafları için devam eden Valilik Onaylı Bağış Kampanyasına dikkat çekmek için gerçekleştirdiğimiz “Bağış Konvoyu“ etkinliğine gerekli izinleri sağlayan başta Valimiz Sayın Hasan Şıldak olmak üzere, konvoyun güvenliği için yanımızda olan kıymetli emniyet ve jandarma mensuplarımıza,  bizlere katılım sağlayan 10OFFROAD, Goldwing, BALMOT ( Balıkesir Motor Tutkunları ), OnRiders kulüplerimize ve yanımızda yer alan iyi kalpli insanlara çok teşekkür ediyoruz. “dedi.Haber: Nursima Akyürek

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu