Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

İz Bırakan Vekil “Mustafa Canbey”

İz Bırakan Vekil “Mustafa Canbey”

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 20 ilçenin tamamında boy göstermeye, yatırımları takip etmeye, adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

Image 6487327

 

Ramazan ayı boyunca çok yoğun programlar gerçekleştiren Milletvekili Mustafa Canbey; öğrenci evlerinde, iftar çadırlarında, şehit ve gazi ailelerinde, vatandaşların hanelerinde, yurtlarda iftar ve sahurlara katılarak, gönüllere dokunmaya devam etti. Çalışmalarıyla vatandaşların gönlüne taht kuran Canbey’in bıraktığı iz yıllarca unutulmayacak gibi…

HER DAİM VATANDAŞLARLA VE TEŞKİLATLA

Milletvekili Canbey hem AK Parti teşkilatlarıyla bir araya gelerek değerlendirme ve istişare yapıyor, hem de gittiği yerlerde vatandaşlarla sohbet ediyor, dertlerini dinliyor, çözüm üretiyor. Ankara’da da bu ziyaretlerden topladığı sahanın beklentilerini, ilgili bakanlarla görüşen Milletvekili Mustafa Canbey, dertlere deva, yatırımlara vesile oluyor. Gittiği her yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Canbey, Balıkesir’in en çok ilgi gören milletvekili olmuş durumda. Yoğun ziyaretlerine ilişkin açıklama yapan AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, “Balıkesirimizi karış karış gezmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Mübarek Ramazan ayının bereketini hemşehrilerimizle birlikte yaşamanın mutluluğu tarifsiz. Biz bu memleketin sevdalısıyız. Güzel şehrimiz için ilk günkü aşkla, yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Image 6483441 2

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu