Gündem

JANDARMA EKİPLERİNDEN FİLM GİBİ OPERASYON

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından “Aranan Şahısların Yakalanması”na yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından “Aranan Şahısların Yakalanması”na yönelik yapılan istihbari çalışmalar kapsamında; “Tehdit, Cebir, Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Birden Fazla Kişi ile Yağma” suçlarından hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.D. isimli şüpheli şahsın Edremit ilçesi Altınoluk Mahallesine geldiği tespit edildi.

 

Hareketlerinden Şüphelediler

Yapılan tespit üzerine İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından belirlenen adrese gidilerek yapılan sorgusunda aranan şahıs ile kimlik bilgilerinin uyuşmadığı ve arama kaydının bulunmadığını belirlendi. Ekipler şahsın hareketlerinden şüphelendiklerini ifade ettikleri sorgusunda şüpheli A.D. ile bağlantısı tespit edildi.

 

Akrabalarının Evinde Bulundu

Cumhuriyet Savcısından alınan arama kararına istinaden ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda Jandarmanın Dedektifleri JASAT Timleri tarafından yürütülen kapsamlı araştırma ve çalışmalar neticesinde şahsın merdiven ile yan binada bulunan akrabalarının evine geçtiği tespit edilerek, akrabaların evinde yapılan aramada mutfak tezgâhının altına saklanmış vaziyette bulundu. Bulunan şüpheli A.D., JASAT’dan kaçamayarak yakalanıp gözaltına alındı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu