GündemTürkiye Gündemi

JCI Balıkesir Devir Teslim Töreni Sona Erdi

JCI Balıkesir Devir Teslim Töreni Sona Erdi

 

Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Balıkesir Şubesi’nin devir teslim töreni sona erdi. Tören Altın Hotelde gerçekleşti. JCI Türkiye Başkan Yardımcısı Açelya BAÇ ve JCI Balıkesir şubesi üyeleri, JCI Balıkesir 2023 Başkanlığını Berkan Aytek teslim aldı.

 

432

 

 

JCI Balıkesir 2023 Başkanı Berkan Aytek, devir teslim töreninde bir konuşma yaptı. Konuşmasında Başkan Aytek hedeflerden ve projelerden bahsetti.

JCI Balıkesir Başkanı Aytek’in konuşmasında alt başlıklar şu şekilde oldu;

“Dünyanın en büyük üçüncü sivil toplum örgütü olan Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği’nin üyelerinin ortak özelliği; takım çalışmasına yatkın, kendini geliştirmek isteyen, gerek iş gerekse sosyal alanlarda uluslararası açılımı olan 18-40 yaş arası gençlerden oluşmasıdır. JCI; üyelerine ihtiyaç duyacakları imkanları geliştirecek fırsat alanları sunarak ve liderlik vasıflarını geliştirerek, üyelerinin yaşadıkları toplumda pozitif değişimi gerçekleştirmeye katkıda bulunmalarını amaçlar

Değişen dünya için liderler yetiştiren bir organizasyon olarak, değişimlere kolayca adapte olmayı başarabilen JCI’ın yeni stratejik planıyla dünyadaki değişimi çok iyi okuduğunu gördük.  JCI Balıkesir 2023 Yönetim Kurulu olarak bizler de JCI’ın yeni stratejik planını benimseyerek , planlarımızı oluşturduk. Rise From The Ashes yani    “Küllerinden doğmak” mottosu ile yeni liderlik gelişim fırsatları yaratmak ve yerel organizasyonlarımızın güçlenmesi için gerekli araçları geliştirmek, lider yetiştiren bir organizasyon olarak en önemli önceliğimizdir.  Üyelerimizin, uluslararası bağlantılarımızı etkin kullanarak iş ve kültürel etkileşimlerini desteklemek adına çalışacağız’’ dedi.

 

 

2 8

JCI Balıkesir’in 2023 yılı yönetim kurulunda ise şu isimler yer aldı.

JCI Balıkesir Başkanı Berkan Aytek

JCI Balıkesir Genel Sekreteri ve Asbaşkanı Savaş Yılmaz

JCI Balıkesir Saymanı Doğukan Çakar

JCI Balıkesir Bireysel Gelişim ve Motivasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Seray Güvenç

JCI Balıkesir İş Dünyasından Sorumlu Başkan Yardımcısı Suat Şimşir

JCI Balıkesir Uluslararası İşbirliğinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Serter Salman

JCI Balıkesir Toplumsal Etkiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Dilruba Yılmaz

JCI Balıkesir İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Nesrin Çakar

Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu