Gündemİlçe Haberleri

Jeotermal Meyve Sebze Kurutma Tesisi İçin İncelemelerde Bulunuldu

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş İlçe’de kurulan Jeotermal Meyve Sebze Kurutma Tesisi’ne yönelik İzmir’de benzer hizmet gösteren bir firmaya ziyarette bulundu.

 

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş İlçe’de kurulan Jeotermal Meyve Sebze Kurutma Tesisi’ne yönelik İzmir’de benzer hizmet gösteren bir firmaya ziyarette bulundu. İzmir Kemalpaşa’da bulunan Sanita Gıda Firması’nda gösterilen benzer faaliyetler sebebiyle Başkan Yavaş firma ile görüşme sağlayarak firmanın fabrikasına yerinde inceleme ziyaretinde bulundu.

 

“Tecrübe paylaşımı önemlidir”

 

Başkan Yavaş tesisin işleyişi ve faaliyet alanlarına dair Firma Sahibi Hüseyin Ömeroğlu’ndan bilgi aldı. Başkan Yavaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir açıklamada bulundu. Ekrem Yavaş açıklamasında, “Tecrübe paylaşımı önemlidir. Özel sektör mantığı ile çalışmak ve hata yapmamak için çalışıyoruz. İlçemizde kurulan Jeotemal ile meyve sebze kurutma Fabrikası için inceleme yapıyoruz Bu sebeple Balıkesir Büyükşehir ve Sındırgı Belediye personelimiz ile İzmir /Kemalpaşa’ da bulunan Sanita Gıda firmasını ziyaret ettik. İlgisinden ve misafirperverliğinden dolayı Hüseyin Ömeroğlu’na teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verdi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş firma ziyaretinin ardından Ödemiş’te bulunan Balıkesirli İslam Alimi İmam Birgivi’nin kabrini ziyaret etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu