GündemSiyaset

Jet Kongrenin Ardından Aynı Enerji ile Sahada

Jet Kongrenin Ardından Aynı Enerji ile Sahada

 

Deva Partisi Karesi İlçe Başkanlığı jet hızı ile gerçekleştirdiği kongrenin ardından aynı enerjiyle sahanın tozunu attırıyor.

Geçtiğimiz 2 Ekim 2020 tarihinde ilçe kongresini tamamlayan Deva Karesi,kendi içerisinde görev dağılımını yaparak 7 farklı komisyon oluşturdu.Deva Partisi Karesi İlçe Başkanı Onur Ayan ve ilçenin Meslek Kuruluşları, Sendikalar Ve STK Komisyonu çalışmalarına ziyaretlerle başladı.

 

Bitmeyen Biber Krizi

İlk ziyaretin adresi Ziraat Mühendisleri Odası idi. Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Akbıyık tarafından karşılanan heyet mevcut tarım politikaları, ilimizin köylerinde yaşanan göç ve sorunları ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ayan; Bir tarım başkenti olan Balıkesir’de yıllardır çözülmeyen biber krizine her geçen yıl yenilerinin eklendiğine dikkat çekerek, yapılan kırsal mahalle ziyaretlerinde köy halkının tarım ve hayvancılık yapmakta zorlandığını büyük emek harcamalarına rağmen kazanç sağlayamadıklarını ifade ettiklerini dile getirdi. Karşılıklı görüş alışverişi ile devam eden ziyarette Oda Başkanı Akbıyık, Ayan’a teşekkür etti.Program Ziraat Odası ziyareti ile devam etti. Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarı dileklerinde bulundu.

 

Adalet bir gün herkese lazım olacak!…

Programın son ziyareti Balıkesir Barosu Başkanlığı’na oldu. Başkan Avukat Erol Kayabay ile bir araya gelinen görüşmede hukuk sisteminde yaşanan aksaklıklar dile getirildi. Başkan Ayan adalet ve hukukun içerisinde bulunduğu durumdan vatandaşın da rahatsız olduğunu, adaletin bir gün herkese lazım olduğunu vurguladı. Verimli geçen görüşmenin ardından iyi dilek ve temennilerle ziyaret sona erdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu