GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriSpor

Juventus Lig’den Çekiliyor

 Juventus’tan, Avrupa Süper Ligi’nden çekilme kararı. Siyah beyazlı ekibin 2021 yılında ortaya çıkan projeden çıkışı görüşmek için Real Madrid ve Barcelona’ya resmi yazı gönderdi. Detayları haberimizde…

 

 

Juventus Lig’den Çekiliyor… Juventus’un, Avrupa Süper Ligi’nden çekileceğine dair iddialar İspanya medyasında büyük yankı yaptı. Ayrıca, siyah-beyazlı kulüpteki yetkililer yazılı bilgilendirme yaptı.

Juventus

“Real Madrid ve Barcelona’ya, projeden olası çıkışı görüşmek üzere, müzakere dönemi başlatmak için bildirim yaptı.”

İtalyan basını, Real Madrid ve Barcelona’nın da ayrılığa ikna olduğunu yazdı. Juventus, UEFA’nın, kulüpleri tehdit ettiği iddialarının ise gerçekle bağdaşmadığını duyurdu.

Arsenal, Manchester United, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Tottenham, Milan, Inter, Juventus, Atletico Madrid, Barcelona ve Real Madrid 19 Nisan 2021’de Avrupa Süper Ligi girişimini başlattıklarını açıklamıştı.

İlk formata göre, kurucu kulüplerin kalıcı olduğu 20 takımın organizasyonda yer alması planlanıyordu. SPOR Haberlerinin edindiği bilgiye göre, FIFA, UEFA ve spor kamuoyundan gelen sert tepkilerin ardından Real Madrid, Barcelona ve Juventus haricindeki ekipler, organizasyondan çekildiklerini duyurmuştu.

…Juventus Lig’den Çekiliyor…

Daha fazla spor haberleri için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu