Kabine Toplantısı İptal Edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Temayül Yoklamasına Katılacağı İçin Yılın Son Kabine Toplantısı İptal Edildi

Kabine Toplantısı İptal Edildi
Bugün gerçekleşmesi planlanan yılın son Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temayül yoklamasına katılacak olması sebebiyle iptal edildi. Erdoğan’ın ayrıca yerel seçim çalışmaları için adaylık süreçleriyle ilgileneceği bildirildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanması beklenen yılın son Kabine toplantısının ana gündem maddesi ekonomi olarak belirlenmişti. Toplantıda, memur ve emekli maaşlarına yapılacak artışın yanı sıra 2024 yılında geçerli olacak yeni asgari ücret de ele alınacaktı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, toplantıda Asgari Ücret Tespit Komisyonu’nun çalışmalarının son durumu hakkında Kabine’yi bilgilendirecekti. Ancak Erdoğan’ın katılımının söz konusu olmaması nedeniyle toplantının iptal edildiği bildirildi.
Erdoğan’ın temayül yoklamasına katılması ve yerel seçim süreçleriyle ilgilenmesi, gündemin öncelikli konuları olarak belirtildi. Yılın son Kabine toplantısı, bu önemli gelişmeler ışığında ertelenmiş oldu.
Haber Merkezi