GündemTürkiye Gündemi

Çete Liderini Gizli Bölmede Buldular!

Çete Liderini Gizli Bölmede Buldular! Çıkar amaçlı suç örgütünün lideri, eş zamanlı yapılan operasyonda bir villada bulunan gizli sığınakta yakalandı.

 

Çete Liderini Gizli Bölmede Buldular!

1 30

Balıkesir ilinin dahil olduğu Yolyemez Operasyonunun Devamı

Çıkar amaçlı suç örgütlerine yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde İstanbul, Diyarbakır ve Balıkesir’de İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şubesince eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, yapılan baskınlarda çete lideri de dahil 27 kişi yakalanmıştı. Operasyon ile çökertilen ‘Yolyemezler’ adlı suç ağının elebaşı Mehmet Selim A.’nın, Büyükçekmece’de bir villaya yapılan baskın sırasında dolap içerisindeki gizli bölmede saklandığı ve o bölmede polisten gizlenmeye çalıştığı saptandı.

2 19

Gizli Bölmeye Kendi Saklanıp Eşyaları da Sakladı

Çete lideri gizlendiği saklı bölmede yakalanırken, aynı yerde ve diğer adreslerde ise 18 ruhsatsız tabanca, bir AK-47 tipi kalaşnikof tüfek, 1 uzi marka otomatik tabanca, 2 av tüfeği, 3 adet otomatik tabanca, 23 şarjör ile bu silahlara ait değişik çaplarda bin mermi, 1 çelik yelek, 15 kar maskesi, 2 GPS takip cihazı, bir miktar uyuşturucu madde ve 100 bin lira nakit para ile 8 bilgisayar ele geçirildi.

Çete Fertleri Adliyeye Sevk Edilecek

Suç ağının yöneticisinin de aralarında bulunduğu toplam 27 şüphelinin sorgusu devam ederken, çete lideri Mehmet Selim A.’nın gizli bölmeden çıkarılarak gözaltına alındığı anlar, operasyonu düzenleyen polislerin kameralarına da yansıdı. O anlar saniye saniye kayda geçerken, ilginç görüntülerde şüpheliler bulundukları yerden çıkarılarak yere yatırılıp kelepçeleniyor. Emniyetteki sorguları devam eden çete fertleri, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekler.

 

Balıkesir’in Manyas ilçesinde kendisinden haber alınamayan genç, yanmış halde ölü bulundu. Habere Tıkla👈

Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu