Kaçak Silah Ticaretine Operasyon
Bandırma ilçesinde emniyet güçlerinin yürüttüğü titiz çalışmalar neticesinde, kaçak silah ticaretine yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Kaçak Silah Ticaretine Operasyon

Bandırma KOM birimleri, iki ayrı operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonlarda, şehirdeki silah kaçakçılığına yönelik önemli bir adım atıldı.
Çok Sayıda Silah Ele Geçti
Yapılan operasyonlarda 1 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, 1 adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ve 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca, 103 adet çeşitli çaplarda tabanca fişeği de operasyon kapsamında ele geçirilen diğer unsurlar arasında yer aldı.
2 Şüpheli Hakkında Soruşturma Başladı
KOM birimlerinin koordineli çalışması sonucunda yakalanan illegal silahlar ve mühimmatlar, şehirdeki güvenlik endişesine önemli bir çözüm sağladı. Operasyonlarla ilgili olarak hakkında şüphe bulunan 2 kişi hakkında da derinlemesine bir soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Haber: Bülten