GündemSiyasetTürkiye Gündemi

Kadın İnisiyatifi Grubu 2021’in İlk Toplantısı İçin Ankara’da

Kadın İnisiyatifi Grubu 2021’in İlk Toplantısı İçin Ankara’da

Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’in öncülüğünde Balıkesir’de Kadın Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileri tarafından “Önce Balıkesir Önce Gelecek” düşüncesiyle kurulan Kadın İnisiyatifi Grubu, 2021 yılının ilk toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi.

KADIN İNSİYATİFİ GRUBU’NDAN ANKARA ZİYARETİ

Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı ile 27 yaş üstü özel bireylerin örgün eğitimden mezun olduktan sonra eğitim ve üretim yapacakları sosyal aktivitelerine devam edecekleri “ürettiğim için mutluyum” projesi kapsamında yer temini ve kurs merkezi yine Yeşilay derneği ile bağımlı maddelerle mücadele kapsamında Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) projelerini hayata geçiren kadın inisiyatifi grubu, Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir öncülüğünde  2021 yılının ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’i TBMM’de ziyaret etti.

2D796C62 Ea28 4189 B357 D2C59E5B0C93

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR’İ TBMM’DE ZİYARET

Balıkesir Kadın STK temsilcileri tarafından “Önce Balıkesir Önce Gelecek” düşüncesiyle kurulan Kadın İnisiyatifi Grubu Temsilcileri; Balıkesir Yeşilay Derneği Başkanı Ömür Akyıldız Eroğlu, ÇÖLYAK Derneği Başkanı Suna Dadan, Türkiye Eğitim Vakfı Balıkesir şubesi temsilen Serpil Yıldız, OBİDEV Vakfı Başkanı Fatma Tabanlı, Balıkesir Yazarlar ve Şairler Derneği temsilen Sevgi Ataş ve Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Cemiyet Başkanı Semra Aman Akyürek, Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir’i TBMM’de ziyaret etti.

İLK TOPLANTII ANKARA’DA YAPILDI

Balıkesir Kadın İnisiyatifi Grubu temsilcileri ve Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, 2021 yılının ilk toplantısını gerçekleştirmek üzere TBMM’de bir araya geldi. Toplantı öncesinde TBMM Basın Ofisi’nde Balıkesir Kadın İnisiyatifi Grubu temsilcisi Balıkesir Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Cemiyet Başkanı ve Balıkesir’in değerli yerel gazetelerinden ‘Gazete Merhaba’nın imtiyaz sahibi Semra Aman Akyürek’e Balıkesir’e dair değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir; “Balıkesir’imizi geliştirmek, ilerlemesine daha da katkıda bulunmak amacıyla elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Daha önce Balıkesir’imiz için birçok önemli projeye imza attık ve bundan sonra da büyük projelerimize devam edeceğiz.” dedi.

5D734316 3912 4726 B249 Ab21C03A0272

AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE AĞIRLANDILAR

TBMM’den AK Parti Genel Merkezi’ne geçen Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir ve Balıkesir Kadın İnisiyatifi Grubu temsilcileri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu’ nu makamında ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu’na STK çalışmaları üzerine bilgiler veren Milletvekili Pakize Aydemir, Balıkesir Kadın İnisiyatifi Grubu’nun çalışmalarını anlattı. Aydemir şunları kaydetti: “Sayın Başkanımız Jülide Sarıeroğlu ile fikir alışverişinde bulunduk. STK alanında yapılan çalışmalar ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki STK’larla ilgili yol haritası üzerinde görüş alışverişinde bulunduk. STK’lar ve Kadın İnisiyatifi Grubumuzun çalışmaları ile yürüttüğümüz projeler hakkında görüştüğümüz başkanımıza nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.”

SELVA ÇAM’DAN KADIN İNİSİYATİFİ’NE DESTEK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu’nun ardından Genel Başkan Yardımcısı AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam’ı ziyaret eden Kadın İnisiyatifi Grubu, ziyaret sırasında Balıkesir’deki STK’ların çalışmalarından bahsetti. Milletvekili Aydemir ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada; “Kadın inisiyatifi Grubumuzun çalışmaları hakkında bilgiler vererek, istişarelerde bulduğumuz başkanımıza ilgi, alaka ve nezaketleri için teşekkür ediyoruz. Sayın başkanımız çalışmalarımızı dinledi, değerli fikirlerini bizlerle paylaştı. Yaptığımız çalışmalarımıza desteklerini esirgemedikleri için, bize çıktığımız bu yolda değerli fikirleriyle yolumuza ışık tuttuğu için Kadın İnisiyatifi Grubumuz adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

4B688012 1Dae 4Df8 81E3 72978820Edf6

“DAHA İYİ BİR BALIKESİR İÇİN İSTİŞARE EDİYORUZ”

Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, şunları söyledi:

“Şehrimiz için çalışıyor, daha iyi bir Balıkesir için istişare ediyoruz. Balıkesir Kadın STK temsilcilerinden oluşan Kadın İnisiyatifi Grubu temcilerimiz ile 2021 yılının ilk istişare toplantısını ve temaslarımızı Ankara’da AK Parti Genel Merkezimizde ve Gazi Meclisimizde gerçekleştirdik. Kadın İnisiyatifi Grubu olarak Balıkesirimiz ve Balıkesirli hemşehrilerimiz için her zaman çok çalışacağız. Balıkesir’imiz ve kadınlarımız için hiç durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bütün bu çalışmalarımızda, Kadın İnisiyatifi Grubumuzun oluşumuzda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. 2021 yılının ilk toplantısını gerçekleştirmek için Balıkesir’den Başkentimiz Ankara’ya gelerek bizleri ziyaret eden Kadın İnisiyatifi Grubumuzun çok değerli üyelerini çok verimli geçen günün sonunda Gazi Meclis’imizi gezdirdik. Temsilcilerimize genel kurul çalışmalarımız ve 15 Temmuz hain darbe girişiminin izlerini gösterdik.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu