GündemGörüntülü HaberlerSpor

KAFAOĞLU “BALIKESİRSPOR BİZİM SEVDAMIZ”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Balıkesirspor bizim her şeyimiz, takımımızın her zaman yanındayız” mesajı verdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu beraberinde AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Milletvekilleri Yavuz Subaşı, Mutlu Aydemir, Adil Çelik, Belgin Uygur ve Mustafa Canbey ile birlikte Balıkesirspor BALTOK Kulübünü ziyaret ederek yeni sezona başlayan takımın yanında oldukları mesajı verdiler.

Başkan Zekai Kafaoğlu Balıkesirspor BALTOK Başkanı Mustafa Bahçeci ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü, Balıkesirspor’un şehrin bir markası, değeri olduğunu söyledi. Kafaoğlu “Balıkesirspor bizim sevdamız, belediye olarak her şeyi yapmaya hazırız. Birlik ve beraber olunca üstesinden gelemeyecek bir şey yok. Balıkesirspor kongresinde de eski başkanlar bir araya geldi, çok güzel bir birliktelik oldu. Bu birliğe ve beraberliğe zarar verecek söylemlerden kaçınmalıyız. Mutlu ve huzurlu şehir Balıkesir sloganı önemli. İktidar partisinin Büyükşehir Belediye Başkanı, iktidar partisinin il başkanı ve milletvekilleri bir arada, bu güzel bir tablo. Balıkesir bölünmelerden çok çekti, o yüzden bu bütünlük bozulmayacak. Artık sineler toplu vuruyor. Biz sevgi ve barış dilini kullanıyoruz, herkesin katkısını alıyoruz. Bu tablo Balıkesir’i uçuracak. Her şeyin başı barış, birlik, kardeşlik, huzur, mutluluk. Kavgalı eve kız bile verilmez. Barış ve huzuru asla bozdurmayacağız. Yeni sezon Balıkesirspor’a hayırlı olsun. İlk maçta galibiyeti kaçırdık, takımda moraller iyi. Her zaman Balıkesirspor’umuzun yanındayız” diye konuştu.

BAHÇECİ “BİRLİK İÇİNDE YÜRÜYECEĞİZ”

Balıkesir Ak Parti Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey ve Pakize Mutlu Aydemir ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve AK Parti Balıkesir İl Başkanı Sayın Hasan Demiraslan Balıkesirspor’u ziyaret etti. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette konuşan Başkanımız Mustafa Bahçeci, “ Bugün Balıkesirspor açısından çok önemli bir gün. Bu kulüp daha önce sayısız şampiyonluklar ve başarılar elde etti. Bu ziyaret işte bu başarılar kadar önemli. Biz bu birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Daha öncede söylediğim gibi benim bir hayalim var. Bu kulübü Avrupa Kupalarında mücadele eden bir kulüp haline getirmek istiyorum. Sezon başında kulüp başkanının maddi sorunlarla uğraşmadığı, kalıcı gelirleri olan bir kulüp hayal ediyorum. Bu birlik ve beraberlik de bize güzel günleri müjdeliyor. Kulübümüzü ziyaret ederek bize olan desteklerini her daim hissettiren değerli Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zekai Kafaoğlu ve Ak Parti İl Başkanı sayın Hasan Demirsalan’a teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.Ziyaret forma taktimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu