Gündem

KAFAOĞLU “HEM HAKSIZLIK HEM ARSIZLIK YAPILIYOR”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu hafta içinde medyada ve bazı internet sitelerinde yer alan ’26 milyonluk Özel kalem harcamalarına’ dair sert açıklamalarında bulundu. Açıklamada Özel Kalem giderlerinin iddia edildiği gibi 26 milyon tutarında olmadığını gerçek rakamın 6.8 milyon olduğunu ifade eden Kafaoğlu bunu da resmi bir belge ile kamuoyu ile paylaştı.

Asılsız iddiaların artık bir ahlaksızlık ve arsızlık boyutuna ulaştığını ifade eden Başkan Kafaoğlu “Birilerinin intikam duygusu ile haksız ve bir o kadar da alçakça saldırılara uğramaktayız. Öyle ki, birileri bu iftira ve saldırılarını adeta bir kampanyaya dönüştürdü ve dahası bu kampanya için kiralık kalemler tutuldu. Lakin gelinen noktada maruz kaldığımız ahlaksızca saldırılara karşı bu açıklamayı yapma zaruretimiz doğdu” dedi.

İŞTE O AÇIKLAMADAN ÖNE ÇIKAN SATIRBAŞLARI

6.8 milyonluk Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü bütçesi Türkiye’deki bırakın Büyükşehir Belediyelerini onlarca ilçe belediyesinin Özel Kalem Müdürlüğü bütçesinden düşüktür.

Oğlum Bir tek Mado şubesi açtı. Onu da aile birikimiz ve kredi kullanarak açtı.

Çocuklarımın milyonluk arabaları ve kafeterya zincirlerinin olduğunu ispat edenlere bu araçları ve kafeterya zincirinin olmayan halkalarını da hemen bağışlayacağımı kamuoyu önünde söz veriyorum.
Belediyemize böylesine çirkin ve alçakça saldırılarla Şantaj yapabileceğini, bu yolla menfaat elde edebileceğini düşünenler şunu çok iyi bilmelidir ki, biz buna asla müsaade etmeyiz ve etmeyeceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu