GündemSiyaset

KAFAOĞLU ‘’ONLARA BURADAN EKMEK ÇIKMAZ’’

AK Parti Balıkesir İl Danışma Toplantısı Avlu’da büyük bir katılımla yapıldı. İl Başkanı Hasan Demiraslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, birlik, beraberlik mesajları verirken, önceki dönem milletvekilleri Ali Aydınlıoğlu ve Kasım Bostan da toplantıya katılım sağladı.

KAFAOĞLU ‘’BU İFTİRALARA PRİM VERMEYECEĞİZ’’

AK Parti Balıkesir Teşkilatı’nda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ‘’Biz 7 Kasım itibariyle göreve geldik. 3 gün sonra bir yılımızı dolduracağız. Bu göreve gelirken Cumhurbaşkanımızın bize tavsiyesi olmuştu. ’’Kibirlenmek, gururlanmak yok. Tevazu. En büyük yatırım, gönüllere yapılan yatırımdır’’ demişti. Sevgi ve barış dilini kullanarak Balıkesir’i normalleştirdik. Bir ve beraber , iri ve diri olarak yolumuza devam etmenin ve bize oy vermeyen insanları da nasıl kucaklayacağımızı, hizmet üretmeyi Balıkesir’e gösterdik. Bu yolda yürürken asla iftiralar ve dedikodular bitmiyor. Yapılmadık iftira kalmamıştır. Ama biz bu iftiralara prim vermeden doğru bildiğimiz yolda yürüyoruz. Balıkesir’de sineler toplu vuruyor. Teşkilatlarımız ile hep beraber hareket ediyoruz. Hedefe kilitlendik. Sosyal Medyaların paralı kalemşörlerinin sözlerine asla etkilenmiyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Balıkesir’de sineler artık toplu vuruyor. Bu yolda kazanç bekleyenler, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere asla buradan ekmek çıkmayacak. Teşkilatımız partimizin emrindedir’’ ifadelerini kullandı.

DEMİRASLAN ‘’KİMSE ARAMIZI BOZAMAZ’’

AK Parti İl Danışma Meclisi’ne katılımın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan, ‘’Çok mutluyum. Toplantımıza il genelinden ve ilçelerimizden partililerimiz koşarak geldi. Biz büyük ve güzel bri aileyiz. Bunun kıymetini bilelim. Zor bir seçim sürecine doğru giriyoruz. Bu doğrultuda daha güçlü ve bir arada olmalıyız. Büyükşehir Belediyemiz ve 20 ilçemizi istiyoruz. Oralarda AK Parti bayrağını dalgalandıracağız. Kimsenin bu tabloyu bozmasına izin vermeyeceğiz. Bizim koltuk sevdamız yok. Öyle olsa bugünlere gelmezdik. Dışarda söylenenlere kulak asmayın. Konuşmalara katılım sağlamayın. Kim ne yaparsa yapsın bizi sallayamaz. Bize zararı dokunamaz’’ dedi.

DİKKAT ÇEKENLER…

-Divan Başkanlığını AK Parti eski İl Başkanı Dinçer Orkan yaptı.

-Misafirler partililere takdim edilip selamlama yapılırken, AK Parti Balıkesir Milletvekili Mutlu Aydemir’den önce eski AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın anons edilmesinin ardından özür dilenerek Aydemir anons edildi.

-Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan anons edildiklerinde yoğun bir alkış aldılar.

-İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanları toplantıya katılım sağladılar.

-Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Buğra, İl Gençlik Kolları Başkanı M. Zahid Döğdü, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Hakan Duman birer konuşma yaptılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu