Görüntülü HaberlerGündemÖzel Haberler

KAFAOĞLU SINIRIN SIFIR NOKTASINDA

KAFAOĞLU SINIRIN SIFIR NOKTASINDA

Kafaoğlu sınırın sıfır noktasında. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, sınırın sıfır noktası olan Öncüpınar’dan Balıkesir’e ve tüm Türkiye’ye seslendi.
BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 57.GÜNDE DÜŞEN AFRİN’DE

Balıkesir Kuvayi Milliye şehrinden Kilis’e uzanan Büyükşehir Belediyesi’nin, Kilislilerle buluşması Kilis’te esnafta yankı uyandırdı. Mahalle muhtarlarının da ilgiyle takip ettiği heyette Balıkesir’den AK Partili, CHP’li ve MHP’li belediye başkanları ve meclis üyeleri de vardı. Mehter takımı ve il temsilcilerinin de yer aldığı programda, 57.günde düşen Afrin’e ziyaret Kilis’te büyük ses getirdi.

SINIRIN SIFIR NOKTASINDA ŞAŞIRTAN ZİYARET
Çat kapı ziyaretleri sevdiği bilinen ve ‘Mehmetlerimiz dualarımızda’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Öncü pınar sınırına kurulu BYEGM Basın irtibat merkezini de ziyaret etti. BYEGM görevlisi basının çatışma bölgesine geçişini ve buralardaki çalışmasını, yabancı ve yerel basının ilgisini anlattı. Başkan Kafaoğlu’nu karşısında gören görevli ‘Buralara kadar gelmişsiniz ben çok şaşırdım. Hoşgeldiniz. Balıkesir’de çok meşhur’ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu