Gündem

KAFAOĞLU ‘’VATANDAŞ NE İSTİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ’’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, yaklaşan kış mevsimi öncesi asfalt ve inşaat sezonunun ara verecek olması nedeniyle yapılan son çalışmaları denetledi. Başkan Kafaoğlu, Savaştepe-Karabeyler yolunda da incelemelerde bulundu.

“VATANDAŞIMIZIN AYAĞINI ÇAMURDAN KURTARACAĞIZ”

Başkan Zekai Kafaoğlu, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; “Savaştepe’de kanalizasyon ve su çalışmaları devam ediyordu. Bu nedenle yollarda ciddi düzeyde bozulmalar olmuştu. Şimdi bu çalışma yapılan alanlarda sıcak asfaltlama yapabilmek için çalışmalar sürdürülüyor. Pazar yerindeki çalışmalarımız devam ediyor. Pazar yerinin bulunduğu alandaki 400 metrelik bir yolun daha sıcak asfalt yapılması yönünde tespitimiz oldu. İlgili arkadaşlarımıza talimat vererek bu yolunda sıcak asfaltla kaplanmasını söyledim. Çünkü Pazar orada kuruluyor. Vatandaşlarımızın da ayağını çamurdan kurtarmamız lazım.”

‘‘YILLARDIR ÇÖZÜLEMEYEN SORUNU ÇÖZDÜK”

Kafaoğlu, “2018 yılını asfalt yılı ilan etmiştik ve arkadaşlara bu yol bu yıl yapılacak dedik. Bu yolda bir de ciddi anlamda viraj vardı. Bu virajı da ortadan kaldırarak yolu yaklaşık olarak bir kilometre daha da kısalttık. 7 kilometrelik yol 6 kilometreye indi. Sarıbeylerli vatandaşlarımız bu yol konusunda 10 yıl 20 yıl arkasına bakmayacaklar.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu