Türkiye GündemiTeknoloji

KAMUDA E DEVLET DÖNEMİ

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tüm kamu hizmetlerinin bu yıl sonuna kadar e-devletten sunulmasını sağlayacaklarını söyledi.

Turkcell Teknoloji Zirvesi 2018, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da aralarında bulunduğu bilim ve teknoloji profesyonellerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Arslan açılıştaki konuşmasında tüm kamu hizmetlerinin bu yıl sonuna kadar e-devletten sunulmasını sağlayacaklarını dile getirdi.

İstanbul’da ‘İnsan için teknoloji’ ve ‘Türkiye yapar’ ana temasıyla düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi 2018, teknoloji profesyonellerinin ve meraklılarının yoğun katılımıyla dün Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Teknoloji Zirvesi’nde konuşan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “E-devlette kullanıcı sayımız 37 milyona, kurum sayımız 428’e ve hizmet sayımız 3 bin 61’e ulaşmış durumdadır.

Tüm kamu hizmetlerinin, 2018 yılı sonuna kadar e-devlet üzerinden sunulması yönünde yoğun bir çalışma yürütmekteyiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu