Gündem

KAPAN GÜVEN TAZELEDİ

Balıkesir Ayakkabıcı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgay Kapan güven tazeledi. Göreve geldikleri günden buyana yönetimiyle birlikte yaptıklarını anlatan Kapan, aldıkları kararlarda üyelerin memnuniyeti odaklı çalıştıklarını söyledi.

Balıkesir Ayakkabıcı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Turgay Kapan’ın yeni yönetim kurulu şöyle oluştu: Asil üyeler, Faik Topğçuoğlu, İsmail Sakar, İlhan Gür, Arif Duman, Mehmet Aykut Tanarslan, Gökhan Sel. Denetim Kurulu: Ahmet Altındiş, Özer Özmelek, Burçin Çaputlu.

ÜYELERİMİZ İÇİN VARIZ

2018 yılı olağan genel kurul toplantısı BESOB toplantı salonunda yapıldı. KOSGEB kredilerinin esnafa cansuyu olduğunu belirten Oda Başkanı Kapan, krediler esnafımızı bir nebze rahatlatmış olsa da sorunların çözümü için yeterli olmadığını söyledi. Kapan vergi mükellefi olmayan, kaçak olarak ayakkabı ve terlik satmaya çalışıp haksız rekabet yaratanları engellemek için, gerekli mercilere şikâyetlerde bulunarak esnafın mağduriyetini engellemeye yönelik çalışma gerçekleştirdiklerimi ifade etti. Kapan konuşmasında, ‘ Ayakkabıcı üyelerimizin sektördeki faturalara katılması için ücretsiz ulaşım imkânı sağladık. Bunun yanında otoparkçı üyelerimize talepleri doğrultusunda fiyat tarifesi düzenledik ve resmi dairelerce odamızca istenen evraklar, genel sekreterliğimizce titizlikle düzenlenerek üyelerimize verildi’ dedi.

DESTEĞİMİZ TAM

Ayakkabıcı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgay Kapan, ‘Gerek komşu ülkelerimizdeki savaş ve terör olayları, gerekse ülkemizde yaşanan PKK DAEŞ odaklı terör olayları ile hain FETÖ askeri kalkışması ülkemizi çok zor durumda bıraksa da, ülkemizin sürüklenmek istendiği karanlık yarınlardan milletimizin iradesi ile kurtulmuş bulunmaktayız. Afrin de yürütülen zeytin dalı harekâtında esnaf teşkilatı olarak devletimizin sonuna kadar arkasındayız.’ şeklinde konuştu.

ANLAMI BÜYÜK GÜN

Kapan yaptığı konuşmasında, ‘Bugün ülkemiz için anlamlı bir gün. Mehmet Akif Ersoy’un yazdığı, Türk Milleti’nin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan, İstiklal Marşımızın, TBMM tarafından kabul edilişinin 97.yılı.İstiklal Marşı, Türk milletinin bağımsızlık savaşını ölümsüzleştiren, eşsiz bir eserdir. Mehmet Akif Ersoy, ‘Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın’ derken verilen mücadelenin zorluğunu ifade etmiştir. İstiklal marşı, Atatürk önderliğinde tarihin akışını değiştiren bir kahramanlık destanının anlatımıdır ’ifadelerini kullandı.

Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu