Gündemİlçe Haberleri

Kapıdağ Turizminde Yeni Atılım

Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası arasında imzalanan iş birliği protokolü ile oluşturulan Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu, ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Kapıdağ Turizminde Yeni Atılım

Bandırma Ticaret Odası ve Erdek Ticaret Odası arasında imzalanan iş birliği protokolü ile oluşturulan Kapıdağ Turizm Geliştirme Komisyonu, ilk ziyaretini Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı’ya gerçekleştirdi.

Yeni oluşan komisyonunun turizmde farkındalığı artırmak ve verimli bir sezon geçirmek amacıyla Erdek’e odaklandığı belirtildi. Komisyon üyeleri, bölgenin turizm payını artırmak için akademisyenler ve turizm sektörü ile iş birliği yapmaya hazır olduklarını vurguladılar.

Ayrıca, Erdek Körfezi’nin Marmara Denizi’nin en temiz körfezi olduğu ve bu bölgede yaşayan ender canlı türlerinden olan pinaların korunması gerektiği üzerinde duruldu. Prof. Dr. Mustafa Sarı, yapılan iş birliğinden memnuniyet duyduğunu ve protokol kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklere destek vereceğini belirtti.

Haber: Bülten

Vali Ustaoğlu, Edremit’te Öğrenci Velileriyle Online Eğitimde Buluştu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu