Gündem

Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri Mezun Oldu

Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri Mezun Oldu

 

Milli Savunma Üniversitesi Kara Astsubay Meslek Yüksek Okulu 16. Dönem, 25’i yabancı 1036 Astsubay Çavuş için diploma ve Sancak Devir-Teslim Töreni yapıldı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında mezun olan askerlerin ailelerinin katılımlarının olmadığı törene; Vali Hasan Şıldak, Kara Kuvvetleri EDOK Komutanı Korg. Yavuz Türkgenci, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Kemal Turan, MSÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb.Tarık Hekimoğlu, K.Astsb. MYO Komutanı Topçu. Alb. Yüksel Kolcu, K.Astsb. MYO Müdürü Prof. Dr. Nurettin Acır, Bakım, Mühimmat Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Bkm. Alb. Mehmet Gücü ve askeri erkan katıldı.

 

Whatsapp Image 2020 08 31 At 18.46.10 1

 

Diplomaları Protokol Verdi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında yapılan konuşmaların ardından, 16. Dönem birincisi Per.Asb.Çvş.Kadir Kaya’ya diploması Valimiz Hasan Şıldak tarafından verilirken, dereceye giren diğer öğrencilere de diplomaları protokol tarafından verildi.

Okulun Sancağının Devir-Teslim töreni sonrası mezun olan Astsubay Çavuşlar, hep bir ağızdan Kara Kuvvetleri Astsubay Meslek Yüksek Okulu Marşını söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu