Gündem

KARANTİNADA ALTINDAKİ VATANDAŞLARA KIZILAY DESTEĞİ

Kızılay Balıkesir Şube Başkanı Şükrü Güneş “Şu anda Ülkemizi ve tüm Dünyayı tehdit eden insanların kabusu haline gelen Korona Virüs salgını ile mücadelede Kızılay’ ımız Ülkemize insanımıza en büyük desteği sağlayan kuruluşların içinde yer almaktadır.”dedi.

Kızılay Balıkesir Şubesince yapılann açıklamada şöyle dendi: “ Kızılay Doğal afet, Salgın hastalık, Deprem ve savaş gibi zor zamanlarda İnsanımızın ve İnsanlığın yanında yer almıştır. Kızılay Balıkesir şubesi olarak ta bügün’e kadar şehrimizdeki fakir ve fukaranın, ve Dünyanın dört bir yanındaki mazlumların dinine diline rengine bakmaksızın hep yanında olduk. Onların umudu olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz Cumartesi günü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden gelen ve İlimiz KYK Yurdunda karantinaya alınan 198 vatandaşımızın beslenme ve iaşe ihtiyaçları Kızılay tarafından karşılanmaktadır. Gönen de bulunan KYK Yurdunda da Karantina altında olan vatandaşlarımızın beslenme ve iaşeleri de Kızılay’ımız tarafından temin edilmektedir.”

YAPILAN YARDIMLAR SÜRÜYOR

“Kızılay Balıkesir şubesi 2020 yılı başından itibaren 3 ay içerisinde-Şehrimizdeki yoksullara yaklaşık 1000 gıda kolisi konserve kavurma, İhtiyaç sahibi 2000 çocuğa giyim yardımı, Bir kısım hanelere yakacak yardımı, İdlip Teki savaş mağdurlarına 4 Tır Dolusu gıda giyim ve yakacak yardımı yapılmıştır.-Önümüzdeki günlerde bilhassa Virüs salgını nedeniyle sokağa çıkamayan ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve konserve kavurma desteğimiz olacaktır. Mazisi 157 yıllık şanlı bir geçmişe dayanan Kızılay’ımız milletimizin yardımı ve desteği ile Mazlumların fakir fukaranın umudu ve güveni olmaya devam edecektir. Bütün zorlukları birlik ve beraberliğimizi ile aşabileceğimiz ifade ediyor. Kıymetli vatandaşlarımıza Evde Kalın çağrısına titizlikle uymalarını önemle hatırlatırız.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu