Gündemİlçe Haberleri

Karda Mahsur Kalan Vatandaşın İmdadına Belediye Başkanı Yetişti

Balıkesir’in Edremit ilçesi ile Çanakkale’nin Yenice ilçesi arasındaki yolda meydana gelen yoğun kar yağışı sebebiyle bir sürücü, aracıyla mahsur kaldı. Mahsur kalan sürücünün imdadına belediye başkanı yetişti.

Karda Mahsur Kalan Vatandaşın İmdadına Belediye Başkanı Yetişti

Karda Mahsur Kalan Vatandasin Imdadina Belediye Baskani Yetisti 1
Karda Mahsur Kalan Vatandaşın İmdadına Belediye Başkanı Yetişti

Özel Aracı İle Yardıma Koştu

Edinilen bilgiye göre, Edremit Kalkım yolunda etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kayarak yoldan çıkan bir otomobil, şarampole düşerek mahsur kaldı. Kar altında sıkışan sürücü ve ailesine yardım eli uzatan Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın, özel arazi aracı ve vinç ekipmanlarıyla olay yerine ulaştı.

Karda Mahsur Kalan Vatandasin Imdadina Belediye Baskani Yetisti 2

Başkandan Açıklama

Başkan Taşkın, aracın kara saplandığı noktada gerçekleştirdiği kurtarma operasyonuyla, mahsur kalan otomobili vinç yardımıyla çıkardı. Yoğun kar yağışının neden olduğu zorlu hava koşullarında mücadele veren Başkan Taşkın, yaptığı açıklamada, “Aşırı bir kar yağışı var Kalkım Edremit arasında Hanlar mevkiinde. Karayollarımız çalışıyor ama aşırı yağıştan dolayı araba geçtikten sonra tekrar yollar kapanıyor. Vatandaşlarımız bu yolu kar yağışı süresince fazla kullanmasınlar. Aracımızda vinç vardı. Kaymış aracı çıkardık ve sürücüyü güvenli bir şekilde yola devam etmesini sağladık.” dedi.

Karda Mahsur Kalan Vatandasin Imdadina Belediye Baskani Yetisti 3

Haber: İHA

Kazdağları’nda Yoğun Kar Yağışı Etkili Oluyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu