Balıkesir Merhaba Gazetesi

Kardeş okul çok mutlu

Kardeş okul çok mutlu
21 Nisan 2015 - 0:02

Genel

Plevne ilkokulu öğrencileri, ‘kardeş okul’ seçtikleri Kozdere Güvem ilkokulunu ziyaret edip topladıkları kitapları arkadaşlarına hediye ettiler.

“Altıeylül Okuyor Projesi” kapsamında Altıeylül kırsalında kitap ihtiyacı olan okulları desteklemek amacıyla Kardeş Okul etkinliğine katılan Plevne İlkokulu öğrencileri, kardeş okul seçtikleri Kozdere Güvem İlkokulu’nu ziyarette ederek okudukları kitapları kardeşleriyle paylaştı.

Plevne ilkokulu Müdürü Tevfik Yıldırım, “Biz Plevne İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velileri olarak Kozdere Güvem İlkokulu’nu ziyaret ettik. Merkezdeki imkanlardan uzak öğretmenler ve öğrencilerimizle olmaktan dolayı çok mutlu olduk. Projeye destek veren ilçe milli eğitim müdürlüğüne, öğretmenlere, öğrencilere, velilere ve okul aile birliğimize teşekkür ederim.”  Diye konuştu.

HERKES MUTLU OLDU

Okul Proje Koordinatör Müdür Yardımcısı Selçuk Ulu ise; ‘Daha önce görev yaptığım Kozdere Güvem İlkokulu’nda öğrencilerin ne kadar çok kitaba ihtiyacı olduğunu biliyordum. Bu nedenle Kozdere Güvem İlkokulu’nu Kardeş Okul olarak belirledik” derken, projeye katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kozdere Güvem İlkokulu sınıf öğretmeni Turgut Kıvanç da, okullarına verilen desteğe teşekkür etti. Kıvanç,”öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluk bizi de çok mutlu etti.” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Sabir Ergüvenç, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu üyelerinden Ayşe Çay ve Sınıf Öğretmeni Hakan Çelikyay, projenin çok yararlı olduğunu vurguladı.  HABER MERKEZİ

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.